shutterstock_265749146
Horoscop

Ce fel de iubita esti in functie de zodie

Pasionala, timida, perseverenta? Zodia in care te-ai nascut poate spune multe despre stilul de a te manifesta intr-o relatie. Afla ce fel de iubita esti in functie de semnul zodiacal. 

Berbec: Tipul spontan


Esti o persoana creativa, spontana, care ii inspira pe cei din jur. De aceea, cand vine vorba de viata amoroasa, te transformi intr-o iubita aventuroasa. Esti intotdeauna gata sa incerci lucruri noi si devii foarte creativa cu partenerul de viata. Nu exista nimic care sa te sperie intr-o relatie deoarece te poti adapta cu usurinta la fiecare situatie. 

Taur: Tipul "pe termen lung"


Femeile Taur sunt iubitoare, fidele si extrem de atente. Datorita acestor trasaturi, ele sunt iubitele perfecte pe termen lung. Cand sunt intr-o relatie, isi pun pe tava inima si sufletul, iar cand fac o promisiune, o respecta intotdeauna.

Gemeni: Tipul "dragoste de-o vara"


Gemenii sunt cunoscuti pentru flexibilitatea, pasiunea si versatilitatea lor. De aceea, cand intalnesc pe cineva nou, inteleg imediat gradul de atractie fata de persoana respectiva si nu sunt deloc timizi. Iubitele Gemeni sunt pline de viata, iar alaturi de ele nicio saptamana nu este la fel.

Rac: Tipul "mereu acolo pentru tine"


Femeile Rac sunt, de cele mai multe ori, atente si pline de imaginatie. Daca te-ai nascut sub acest semn, esti genul de iubita extrem de afectuoasa, pe care partenerul de viata se poate baza la greu. In cazul in care iubitul are o zi grea, iti anulezi automat planurile pentru a-l ajuta sa se simta mai bine. Tu esti cel mai bun prieten al sau si totodata iubita lui.

Leo: Tipul "inima si personalitate mari"


Generoase, altruiste si increzatoare. Leoaicele sunt iubitele perfecte, carora le place sa fie in centrul atentiei. Cu toate acestea ele se asigura ca iubitul sa nu intre in umbra lor niciodata. Femeile acestei zodii trezesc invidia in alte cupluri pentru ca isi apara cu dintii relatia si prefera sa fie pe picior de egalitate cu partenerii din toate punctele de vedere.

Fecioara: Tipul "sprijinul tau"


Fecioarele sunt modeste si practice. Esti o iubita stabila, care isi alege intotdeauna cu atentie cuvintele inainte de a comunica un mesaj partenerului. Nu vrei sa-ti ranesti jumatatea, ba mai mult decat atat, faci intotdeauna alegeri intelepte, care ofera confort si incredere iubitului. Cu toate ca iti cunosti adevarata valoare, nu te folosesti niciodata de calitatile pe care le ai pentru a umili persoana iubita.

Balanta: Tipul "exemplu pentru toti"


Femeile din zodia Balantei sunt romantice, idealiste si pasnice. Daca te-ai nascut sub acest semn, esti iubita la care viseaza toti barbatii. Puternica si curajoasa, ai principii puternice de viata, pe care le proiectezi si in relatia ta. Stii exact ce-ti doresti de la viata de cuplu, dar uneori trebuie sa te asiguri ca iei in considerare si opinia partenerului - altfel, risti sa il jignesti si sa provoci discutii inutile.

Scorpion: Tipul intens


Femeile Scorpion sunt hotarate, puternice si au un magnetism extraordinar. Ca iubita, detii toate calitatile pentru a te transforma intr-o partenera de neuitat pentru orice barbat. Indiferent ca este vorba despre sex sau intensitatea de care dai dovada in exprimarea sentimentelor, personalitatea ta puternica ii impinge si pe altii sa se cunoasca mai bine. 

Sagetator: Tipul amuzant


Sagetatorii sunt incredibil de optimisti si onesti. In calitate de iubite, nativele din aceasta zodie reusesc sa le faca viata mai buna partenerilor lor. Alaturi de ele, domnii tariesc cate o aventura noua in fiecare zi, chiar si atunci cand apar neintelegeri. Daca se cearta cu Sagetatoarele din viata lor, domnii stiu ca intotdeauna la sfarsitul zilei cel mai important lucru este cat de mult se iubesc unul pe celalalt.

Capricorn: Tipul clasic


Nativele acestei zodii sunt idealiste, ambitioase si disciplinate, ceea ce le transforma in iubite foarte traditionale si clasice. Daca esti Capricorn, iti cunosti obiectivele in viata, iar acestea te ghideaza in fiecare zi. Esti matura, iti place sa privesti catre viitor si preferi sa planifici vacantele sau evenimentele importante din viata ta si a iubitului. Uneori, seriozitatea ta ii poate descumpani pe barbati.

Varsatorul: Tipul loial


Varsatorii sunt prietenosi si loiali, dar au in acelasi timp nevoie de independenta pentru a se simti cu adevarat bine in pielea lor. Ca iubite, nativele acestei zodii stiu cum sa se distreze si sa-si faca partenerii sa se simta speciali. Acestia le iubesc personalitatile deschise si stiu ca, indiferent de situatie, Varsatoarele le vor ramane fidele si loiale. 

Pesti: tipul iubitor


Sensibile, dezinteresate si pline de compasiune, femeile Pesti au un suflet bun. Ele stiu cum sa iubeasca asemenea unor  regine si stiu sa se bucure in aceeasi masura de momentele marunte, dar si de evenimentele grandioase alaturi de iubiti. Sunt incredibil de empatice si intotdeauna isi pun partenerul pe primul loc.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri