shutterstock_1104538445
Moda

5 accesorii care nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei femei

O garderoba completa nu este una in care trebuie sa investesti sume mari, ci in care investesti cu cap. Accesoriile si bijuteriile alese cu bun gust te vor ajuta sa te transformi o prezenta incantatoare, indiferent de locul unde te afli si de aceea vrem sa-ti sugeram cateva elemente care nu ar trebui sa lipseasca din cutia ta de bijuterii.

Cerceii surub


Sunt eleganti, discreti si reusesc sa transforme complet o tinuta banala. Sunt alegerea perfecta pentru orice ai opta sa porti, fie ca vorbim de o iesire in oras ori o zi obisnuita la job.

Bratara

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.


Inca din Antichitate, bratara a avut un loc special in vestimentatia femeilor, asa ca ea nu ar trebui sa iti lipseasca din "cutiuta cu minuni". Alege bratari subtiri, pe care le poti purta indiferent de hainele pe care le-ai imbraca si care vor da o nota fina, eleganta tinutei tale.

Cerceii rotunzi


Sunt o alegere ideala indiferent de forma fetei tale. Singurul aspect la care trebuie sa fii atenta este ca dimensiunea modelului sa nu fie foarte mare.

Inelul de cocktail


Este o piesa esentiala in garderoba ta. In privinta acestui accesoriu, culoarea este elementul cheie care iti poate garanta sau nu succesul. Recomandat este sa alegi o nuanta in contrast cu cea a tinutei alese. Daca vei face o alegere buna, cu siguranta inelul iti va oferi un plus urias de stil.

Colierul


Colierul lung se "intelege" de minune cu orice vestimentatie si are avantajul ca poate fi purtat atat ziua, cat si la evenimentele care au loc seara.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri