demi moore si salma hayek
Moda

Demi Moore și Salma Hayek, printre invitații la prezentarea Gucci Cruise 2025 / Foto: Profimedia

Au strălucit mai ceva ca modelele de pe podium. Demi Moore, cu câinele în brațe, Salma Hayek, de mână cu soțul, la prezentarea Gucci

A fost ploaie de vedete la Londra, la Galeria de Artă Tate Modern, unde s-a ținut prezentarea noii colecții Gucci Cruise 2025, Sabato De Sarno, prima pentru noul designer al casei de modă.

Demi Moore, Salma Hayek, Dua Lipa, Kate Moss și fiica ei, Lila, au fost printre frumsețile care s-au adunat în capitala Marii Britanii.

Demi Moore, în vârstă de 61 de ani, nu a venit singură și nici alături de vreun iubit, ci l-a luat pe cățelușul ei, Pilaf, de care nu s-a despărțit toată seara și pe l-a ținut numai în brațe. Actrița a purtat o rochie cu transparențe și inserții de dantelă.

Demi Moore
Demi Moore și-a luat și câinele cu ea. / Foto: Profimedia

Citește și: Defilarea lui Paris Hilton într-o prezentare de modă a devenit virală: "De ce merge ca RoboCop?". Milionara are picioare impecabile

Dua Lipa a apărut în negru și alb, într-o jachetă lungă, un tricou alb și pantaloni scurți acoperiți de geacă. La nivelul machiajului a păstrat un aspect natural. A fost însoțită de sora ei mai mică, dar și de mamă.

Dua Lipa
Dua Lipa / Foto: Profimedia

Kate Moss a atras atenția într-o rochie mini și dresuri transparente, dar și pentru lipsa de conexiune cu partenerul ei oficial, contele Nikolai von Bismarck, lângă care a stat, dar cu care nu a interacționat prea tare. Apariția aparent tensionată vine la scurt timp după ce supermodelul în vârstă de 50 de ani a apărut în poze, ținându-se de mână, cu nepotul de 27 de ani al lui Bob Marley.

Kate Moss
Kate Moss / Foto: Profimedia

Și Lila Moss, fiica lui Kate, a răspuns prezent la invitația casei de modă. Blonda a apărut într-un costum galben cu pantaloni scurți, asortat cu pantofi vișinii.

Citește și: Zendaya, as în modă și stil. A captat toate privirile când a apărut într-o rochie verde neon, decoltată până la abdomen

Lila Moss
Lila, fiica lui Kate Moss / Foto: Profimedia

Salma Hayek a mers la eveniment alături de soțul ei, Francois-Henri Pinault, cel care este preşedinte și director general al grupului Kering, sub a cărui umbrelă este și brandul Gucci. Actrița mexicană a fost o prezență rafinată la prezentarea de modă, într-o rochie neagră pe un umăr, accesorizată cu geantă și sandale argintii. Rujul roșu a fost un artificiu de mare efect. 

Salma Hayek
Salma Hayek, de mână cu soțul ei / Foto: Profimedia

Actrița Daisy Edgar-Jones, influencerița germană Caro Daur și Solange Knowles, sora lui Beyonce, au fost printre invitatele la evenimentul de modă.

Citește și: Ramona Gabor, vedeta unei prezentări de modă în Dubai. A defilat într-o rochie de prințesă, plină de perle și cristale

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri