pantaloni scurti
Moda

Pantalonii super scurți, preferații vedetelor cu picioare perfecte. / Foto: Profimedia

Cel mai îndrăzneț trend al toamnei. Pantalonii extrem de scurți, noua piesă vestimentară preferată a vedetelor. Iată cum să-i asortezi

Deși a venit toamna, unul dintre cele mai hot trenduri ale acestui sezon îl reprezintă pantalonii extrem de scurți. Și vedetele de peste Ocean i-au adăugat rapid în garderobele lor și au reușit să-i asorteze în fel și chip.

Când ai picioare de supermodel ca Hailey Bieber sau Kendall Jenner, pantalonii foarte scurți, pe care unii îi compară cu piese de lenjerie intimă, sunt o alegere perfectă. Încă nu numai ele au curajul să-i poarte.

Hailey Bieber
Hailey Bieber / Foto: Profimedia

De exemplu, și Rita Ora îi adoptă atât pe scenă, cât și în viața de zi cu zi, la sală sau, în varianta lor elegantă, la cină. 

Citește și: Cea mai în vogă tunsoare a anului. Bretonul care se potrivește oricărei forme a feței. Kate Middleton a spus da trendului

Rita Ora
Rita Ora / Foto: Profimedia

Actrița Emma Corrin a urcat pe podiumul de defilare al Miu Miu pentru a prezenta o astfel de pereche de pantaloni sau a apărut pe covorul roșu de la Veneția, iar Olivia Wilde i-a îmbrăcat când a mers în public la un show de modă. Cert este că picioarele lor au părut interminabile.

Emma Corrin
Emma Corrin / Foto: Profimedia

Citește și: Cele mai cool pulovere pentru toamnă. Inspiră-te de la vedete și din prezentări, simte-te confortabil și fii la modă

Conform People, 2023 a fost anul în care lenjeria intimă s-a purtat la vedere la evenimente. După trecerea sezonului cald, acest trend a devenit mai "prietenos". În loc de lenjeriile purtate pe sub fuste transparente sau pantaloni din dantelă, vedetele au început să renunțe de tot la partea de deasupra și să iasă în pantaloni foarte, foarte scurți, încât ar putea fi confundați ușor cu lenjeria intimă. Unele perechi au detalii precum nasturi, ștrasuri, sau sunt făcute din materiale mai groase, precum lâna sau catifeaua, altele sunt parcă direct desuuri.

Dacă iubești să porți pantaloni scurți, iată cum îi poți adopta și în sezonul mai răcoros al toamnei. Cu cizme peste genunchi și un palton lung, cu pantofi cu toc și o bluză simplă, doar cu un sacou perfect asortat, mai mereu cu dresuri subțiri și negre, acești pantaloni pot fi alegerea potrivită pentru un look care cu siguranță va fura toate privirile.

Citește și: Ce se poartă toamna aceasta? 5 tendințe de îmbrăcăminte care au acaparat sezonul 

 

 

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri