Tendințe toamnă 2023/ Shutterstock
Moda

Tendințe toamnă 2023/ Shutterstock

Ce se poartă toamna aceasta? 5 tendințe de îmbrăcăminte care au acaparat sezonul 

Suntem deja aproape de mijlocul primei luni de toamnă și, chiar dacă vremea caniculară ne ține încă cu gândul la vară, este timpul să-ți reorganizezi garderoba, asta dacă vrei să fii pregătită pentru momentul în care temperaturile vor scădea brusc. 

Ca în fiecare an, și toamna aceasta există câteva tendințe de modă de care trebuie să ții cont pentru a arăta cool. Anul 2023 aduce cu el o serie de noutăți și reinterpretări ale stilurilor clasice, promițând o toamnă plină de eleganță și creativitate în ceea ce privește ținutele vestimentare. 

Tonalități calde de maro

Maroul revine în forță în această toamnă, aducând cu el o atmosferă caldă și nostalgică. Hainele de culoare maro, în diverse nuanțe, de la maro deschis la ciocolatiu profund, sunt considerate must-have-uri în garderoba toamnei. Poți alege o jachetă de piele în tonuri de maro sau o pereche de pantaloni eleganți pentru a-ți actualiza ținutele.

Tonalități calde de maro/ Shutterstock
Tonalități calde de maro/ Shutterstock

Citește și: Tendințe de modă 2023. Ce piese vestimentare trebuie să ai neapărat în garderobă anul acesta

Jachete pufoase și oversize

Jachetele pufoase și oversize au fost în tendință și în sezoanele anterioare, dar în toamna 2023 ele continuă să fie un element de bază. Optează pentru jachete groase, călduroase, care pot fi purtate cu blugi sau cu fuste midi pentru un look confortabil și stilat.

Jachete pufoase și oversize/ Shutterstock
Jachete pufoase și oversize/ Shutterstock

Eleganța anilor '70

Inspirată din moda anilor '70, această tendință aduce în prim-plan fuste lungi, cizme lungi până la genunchi, dantelă și franjuri. Culorile retro, cum ar fi ocru și portocaliu, sunt la modă, iar accesorii precum căciulile cu boruri largi și ochelarii oversize completează ținutele.

Eleganța anilor '70/ Shutterstock
Eleganța anilor '70/ Shutterstock

Citește și: Unde ar trebui să mergi în vacanță în funcție de zodie. Te vei simți ca acasă în aceste locuri

Stilul androgin

În toamna anului 2023, se observă o întoarcere la stilul androgin, cu haine inspirate din garderoba masculină. Sacourile supradimensionate, pantalonii largi și pantofii Oxford devin opțiuni chic pentru femei. Poți adăuga accesorii feminine pentru a menține un echilibru subtil între cele două stiluri.

Stilul androgin/ Shutterstock
Stilul androgin/ Shutterstock

Piele și blană ecologică

Pielea și blana ecologică rămân în tendință, dar în variante sustenabile. Optează pentru haine și accesorii din piele ecologică sau blană artificială, pentru a-ți păstra stilul la zi și pentru a susține mediul în același timp. 

Piele și blană ecologică/ Shutterstock

Etichete: tinute , haine , toamna , tendinte 2023

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri