Taylor Swift/ Profimedia
Moda

Taylor Swift/ Profimedia

De ce vedetele poartă dresuri pe scenă. Secretul picioarelor strălucitoare a fost deslușit

Dacă și tu te-ai întrebat de ce vedetele poartă dresuri pe scenă, află că acesta este cel mai mare truc la care apelează celebritățile pentru a-și pune în valoare picioarele în timpul spectacolelor lor. 

Vedetele precum Taylor Swift și Beyoncé strălucesc, la propriu, pe scenă în timpul concertelor, iar picioarele lor arată impecabil. Secretul? Nu este doar un ulei pentru copii aplicat sub dresuri de plasă, ci un truc folosit de multe alte vedete din industria muzicală.

Taylor Swift/ Profimedia
Taylor Swift/ Profimedia

Citește și: Top 10 ținute care au atras atenția la Met Gala 2024. Cum au apărut vedetele pe covorul roșu

În urmă cu mai mult timp, Beyoncé, care este una dintre cele mai mari artiste din lume, a dezvăluit că poartă patru perechi de dresuri simultan în timpul spectacolelor live. „Este necesar pentru a ține totul bine strâns", a explicat artista.

Beyonce/ Profimedia
Beyonce/ Profimedia

De asemenea, Ashley Everett, dansatoarea celebrei cântărețe, a confirmat acest lucru: „În spectacolele live, purtăm aproape întotdeauna dresuri. De obicei, optăm pentru cele din plasă nude”, a explicat Everett pentru Racked.

Citește și: Modul uimitor în care Victoria Beckham își păstrează hainele și gențile de designer. Are un seif special cu temperatură controlată

„Dresurile de plasă se „blenduiesc” mai bine cu pielea și oferă un aspect mai natural. Pielea încă se vede suficient de mult încât să pară că ești cu picioarele goale, dar în același timp sunt suficient de dure și strânse pentru a oferi un aspect tonifiat”, adăugă ea.

Mai mult, pentru a obține strălucirea specifică a picioarelor, vedetele poartă dresuri strălucitoare. Aceste dresuri speciale sunt purtate sub dresurile de plasă, oferind acel efect final de strălucire și tonifiere.

Etichete: tinute , vedete , secret , dresuri , scena

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri