familia regala britanica
Moda

Familia regală britanică de Paște 2023 / Foto: Profimedia

Potrivire vestimentară pe linie în familia regală britanică. Ce simbolizează nuanțele de albastru purtate la slujba de Paște

Principalii membri ai familiei regale britanice au arătat apropiere și unitate chiar și pe linie vestimentară, la slujba de Paște din acest an. Regele Charles și regina consoartă Camilla, prințul William și Kate Middleton, dar și cei trei copii ai lor s-au îmbrăcat în diverse nuanțe de albastru.

Regele Charles al III-lea, regina consoartă Camilla şi alţi membri importanţi ai familiei regale britanice s-au reunit duminică, 9 aprilie, la Castelul Windsor, și au asistat împreună la prima slujbă de Paşte oficiată în timpul domniei noului suveran al Regatului Unit. Capela din secolul al XV-lea de lângă Castelul Windsor este totodată locul de veci al regretatei regine Elisabeta a II-a.

Citește și: Prințesa Charlotte, moment hilar și adorabil timp ce participa la slujba de Paște. Reacția puștoaicei când s-a uitat la fratele ei

regele charles si regina camilla
Regele Charles și regina consoartă Camilla s-au asortat la slujba de Paște. / Foto: Profimedia

La evenimentul pascal au participat și sora regelui, prințesa Anne, dar și prinţul şi prinţesa de Wales, William şi Kate, alături de cei trei copii ai lor, prinţul George, prinţesa Charlotte și prințul Louis. A fost pentru prima dată când mezinul familiei a luat parte la slujba de Paște.

Nuanțele de albastru, preferatele membrilor familiei regale la slujba de Paște

Prințesa Charlotte/ Profimedia
Prințesa Charlotte/ Profimedia

Citește și: Familia regală în blugi. Kate Middleton, prințul William și copiii lor, îmbrăcați mai relaxat ca oricând în felicitarea de Crăciun

Înainte de a intra la slujbă, membrii familiei regale au pășit în fața britanicilor adunați să-i aclame. Cu zâmbetul pe față, cu toții au salutat publicul. Mai mult, au impresionat și cu alegerile vestimentare bine studiate.

Regele Charles și regina consoartă s-au asortat în albastru, o culoare regală ce simbolizează calmul și responsabilitatea. Bleumarinul arată putere și autoritate. În această nuanță închisă au fost costumele regelui Charles, dar și ale prinților William, George și Louis, precum și paltonul prințesei Charlotte.

Albastrul regal pe care l-au purtat Kate Middleton, Camilla, dar și Charles (cravata) simbolizează autoritate și încredere. Această nuanță de albastru a fost asociată cu regalitatea britanică încă de pe vremea regelui George al III-lea, când soția lui, regina Charlotte, a îmbrăcat o rochie de o asemenea culoare. 

Citește și: Ce i-a spus Kate Middleton soțului ei în timpul momentului de intimitate de la BAFTA. Un expert în citirea buzelor a spus totul

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri