cum iti dai seama daca partenerul tau vrea sa se desparta de tine
Relatii

Cum îți dai seama dacă partenerul tău vrea să se despartă de tine. Care sunt semnele la care trebuie să fii atentă

Despărțirile sunt momente dificile în viața unei persoane, mai ales când sunt neașteptate. Tocmai de aceea, un nou studiu dezvăluie semnele care ar putea indica faptul iubitul tău este pe cale  îți spună adio. Cum îți dai seama dacă partenerul tău vrea să se despartă de tine? Studiul, realizat de cercetători de la Universitatea din Texas, sugerează că utilizarea pronumelor "eu" și "noi" poate indica o despărțire iminentă.

VEZI SI: Nu-ți sabota relația de cuplu. Lucruri pe care să nu i le spui niciodată partenerului tău

Iată 6 semnale subtile care indică faptul partenerul tău urmează se despartă de tine

1. Evită să petreacă timp cu tine

Dacă persoana iubită încetează să te mai vadă cât de des posibil, acesta ar putea fi un semnal vrea se despartă de tine.

Dacă tot auzi cum el sau ea este prea ocupat/ă cu munca, familia, prietenii și alte obligații pentru a petrece timpul cu tine, ar trebui sa îţi faci griji, iar dacă adaugă „ne vom revedea în curând”, sunt doar vorbe pentru a te amăgi, spune Cindi Sansone-Braff, une expert în relații.

Va trebui îi spuneți partenerul nu asta așteptați de la o relație cu el și vreți transfmore într-o prioritate pentru ca relaţia să funcţioneze.

2. Viitorul vostru împreună nu este o prioritate

Potrivit expertului în relații și antrenorului de dragoste Susan Winter, atunci când partenerul devine dezinteresat despre viitorul vostru împreună, ar putea începe să se comporte astfel:

„Veți observa că partenerul vostru nu mai vrea să vorbească despre călătoria pe care intenționați să o faceți. Planurile pentru sărbători, biletele la teatru și evenimentele speciale sunt lăsate nerezolvate și fără răspuns”.

Cel mai bun mod de a gestiona astfel de probleme este inițiați o conversație cu partenerul vostru.

3. Partenerul vostru devine indisponibil

Dacă realizați partenerul vostru raspunde din ce în ce mai greu la mesaje și apeluri sau simțiți ignoraţi, atunci trebuie purtați o discuție serioasă cu el despre acest subiect. Încercați păstrați o atitudine rece pentru a-l face realizeze lucrurile nu sunt în regulă.

VEZI SI: Modalitati de a combate gelozia in cuplu. 6 trucuri recomandate de terapeuti

4. Se supară din lucruri mici

Cearta multă și în principal pentru chestiuni nesemnificative ar putea dezvălui că ceva nu este în regulă între parteneri. Oamenii care sunt cu adevărat îndrăgostiți rareori acordă atenție micilor detalii.

Ar trebui fiți atenți la aceste tipuri de probleme pentru a nu risca începeți certuri violente, cel mai bine este discutați și găsiți o rezolvare, chiar daca asta înseamnă despărțire.

5. Are un comportament defensiv

Atunci când partenerii dintr-un cuplu încetează mai comunice și devin defensivi, este o problemă. Încercați îi faceți înțeleagă ce tip de comportament au, iar dacă continuă zică nimic nu s-a schimbat și doar caute scuze, atunci este un semn nu vrea mai găsească rezolvare sau împăcare în relația voastră.

6. Partenerul tău pare distant

Dacă împărțiți până și patul împreună, dar cu toate acestea vă simțiţi partenerul distant, atunci este o problemă. Este cel mai evident semn relația voastră este pe cale se încheie. Nu este vorba de o distanță de proximitate între voi, ci una emoțională, care poate fi rezolvată prin comunicare, atunci când ambii parteneri își doresc asta.

Dacă simți  nu își mai dorește petreacă timp cu tine, comunicarea este aproape inexistentă, planurile împreună sunt amânate, atunci este un semn relația voastră se va încheia.

 

 

 

Etichete: relatii , despartire , cuplu

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri