Anna Lesko/ Foto: Instagram
Retete

Anna Lesko/ Foto: Instagram

Divă pe Instagram, gospodină în bucătărie. Desertul Annei Lesko de Crăciun a făcut furori pe rețele sociale: „Doamne, cum arată!”

Anna Lesko surprinde cu fiecare apariție în mediul online, având o siluetă de invidiat la vârsta de 44 de ani. Dar artista nu s-a remarcat doar prin frumusețea și talentul său muzical, ci și prin îndemânarea în bucătărie. Cântăreața a început o serie de postări pe canalul său de Youtube, în care le arată fanilor cum pregătește cele mai gustoase preparate culinare, iar desertul pe care aceasta îl pregătește de Crăciun a făcut furori. 

Artista a renunțat la ținutele provocatoare și a optat pentru un șorț de bucătărie, prezentându-le fanilor săi o rețetă potrivită pentru masa de Crăciun. Anna Lesko a arătat în detaliu cum pregătește brăduții cu ciocolată, alune de pădure și merișoare, iar rezultatul i-a dat gata pe internauți. 

Citește și: VIDEO Rețeta de sarmale de post a Annei Lesko. Iată care sunt ingredientele și modul de preparare

Într-un videoclip postat pe contul său de Instagram, Anna Lesko le arată pas cu pas urmăritorilor ei cum pregătește această rețetă dulce. Ea a pregătit ingredientele, având două bucăți de aluat foietaj, pe care le-a întins bine pe blatul de lucru. 

Artista a întins pe una dintre bucăți o cantitate potrivită de cremă de ciocolată, peste care a aranjat bucăți de alune de pădure și merișoare uscate. Ulterior, ea a acoperit totul cu a doua bucată de aluat și a tăiat fâșii egale. A luat fiecare fâșie de aluat și a așezat-o în forma unui brad, punând un bețișor de lemn pentru a ține strâns tot aluatul. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

La final, Anna a adăugat o bilă formată din restul aluatului în vârful bradului și a așezat totul într-o tavă pe care a pus o foaie de copt. Înainte de a băga totul la cuptor, artista a uns brăduții cu ou și a presărat un mix de semințe. Când brăduții s-au rumenit, cântăreața a scos tava din cuptor și a presărat zahăr pudră. 

Citește și: Secretele din bucătăria Ancăi Țurcașiu. Vedeta a dezvăluit care este rețeta sa de murături

Videoclipul Annei a strâns mii de vizualizări și sute de comentarii, fanii artistei fiind uimiți de preparatul dulce: „Doamne, cum arată rețelele tale”/ „Sunt căsătorită, că altfel te-aș fi luat de nevastă”/ „Și frumoasă și gospodină. Bravo!”/ „Doamne, ce minunății gătești! Îți mulțumesc că ne arăți și partea aceasta din tine”/ „Ești o femeie deosebită”. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?