dieta cu miere si scortisoara
Sanatate

Dieta cu miere si scortisoara. Ce trebuie sa stii despre ea

Se spune despre dieta pe baza de miere si scortisoara ca este una dintre cele mai sanatatoase pentru ca iti permite sa mananci diversificat, sa arzi caloriile si sa iti potolesti foamea. Toate in acelasi timp!

Scortisoara contine substante care ajuta metabolismul sa lucreze la turatie maxima atat ziua, cat si noaptea, arata studiile. Pe de alta parte, mierea contine vitaminele C, D, K si A si acizi organici care detoxifica organismul. Impreuna pot face minuni!

  • Ce ai voie sa mananci?

Dieta cu miere si scortisoara iti permite sa consumi legume gatite in diverse moduri, carne de pui, de curcan sau de vita, dar in portii moderate, cereale integrale, ciuperci, fructe. Cele mai bune fructe sunt cele care au un indice glicemic scazut: piersici, rodie, clementine, grapefruit, pomelo, afine, coacaze si mere.

Regimul nu are un meniu zilnic batut in cuie, dar trebuie sa respecti o regula de aur. Ea  presupune sa bei, zilnic, o cana de apa indulcita si aromatizata cu miere si scortisoara. Pentru a obtine acest amestec ai nevoie de:

  • o jumatate de lingurita de scortisoara pudra (ceylon);
  • o lingurita de miere naturala;
  • o cana cu apa (250 ml).

Pune scortisoara intr-un vas si adauga o cana cu apa fierbinte. Lasa la oparit timp de 15 minute, iar cand amestecul s-a racit, adauga mierea. Bea o jumatate de cana dimineata, iar pe cealalta seara, cu jumatate de ora inainte de a lua masa sau de a merge la somn. Poti mari cantitatile daca vrei sa bei mai mult amestec in timpul zilei. Dieta cu miere si scortisoara promite sa te scape de 2 kilograme pe saptamana.

Tine cura pe o perioada de 2 saptamani. O poti relua, daca crezi ca este necesar, dupa o luna.

Etichete: regim , dieta de slabire , cura

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?