cadou de craciun pentru mama
Timp Liber

Cadouri de Craciun pentru mama. Darurile care ii vor aduce zambetul pe buze

Cadoul pe care il alegi pentru mama ta va arata nu doar cat de mult tii la ea, ci si cat de bine o cunosti. De multe ori, din graba sau din lipsa de inspiratie cumparam cadouri care ne plac noua, fara sa ne gandim daca le sunt cu adevarat de folos mamelor. In acest sens, ti-am pregatit o lista cu idei care iti vor sari in ajutor:

  • O zi libera

Lucreaza din greu tot anul, iar in preajma sarbatorilor nici nu are timp sa respire. Ii poti darui un cadou special, care sa constea intr-un voucher de o zi in care nu trebuie sa faca nicio activitate casnica.

  • Fotografie de familie

Un parinte isi doreste sa isi vada zilnic copilul, chiar daca nu il are aproape fizic. O rama cu un mesaj special care sa cuprinda o fotografie de familie ar putea fi solutia perfecta pentru nevoile mamei tale.

  • Geanta

E costisitoare, dar pentru mama merita investitia. O geanta de calitate tine ani de zile si face o impresie buna oriunde ar fi purtata.

  • Cosmetice

Fie ca vorbim de o crema, un fond de ten sau un parfum, cu siguranta mama ta se va bucura din plin de un produs cosmetic. Poti, de exemplu, sa optezi pentru un parfum solid, care poate fi purtat cu usurinta in geanta si al carui miros tine cateva ore bune.

  • Un poncho calduros

Fa-i zilele de iarna mai usor de suportat. Un poncho calduros o sa ii pastreze zambetul pe chip, iar imbratisarile ei vor fi mai calduroase.

  • Colier

Stim ca in aceasta perioada atentia femeilor se indreapta spre rochii si accesorii pe care sa le poarte in noaptea dintre ani. Ofera-i mamei tale un colier si mai mult ca sigur o vei face sa zambeasca.

  • Set cu ceaiuri

Daca iubeste ceaiul, poti sa contribui la acest tabiet feminin si sa ii cumperi de Craciun un set de ceaiuri cu arome speciale sau poate chiar cescute din care sa-l serveasca.

  • Cadou handmade

Daca nu ai bani pentru cadouri pretentioase, nu trebuie sa iti faci probleme -  mamele isi doresc dovezi de iubire din partea copiilor. Un cadou handmade, in care ai pus suflet, poate fi mai pretios decat orice alt dar.

  • Esarfa/ ceas

Iubim hainele si accesoriile. Cu siguranta nici mama ta nu face exceptie de la aceasta trasatura tipic feminina. O esarfa care sa o apere de vremea rea si care sa-i scoata din anonimat tinuta este, cu siguranta, o idee buna.

  • Portofel

Nu doar ca ii va completa tinuta, dar va avea unde sa isi tina cardurile, banii si cheile.

Citeste si:

Mesaje de Craciun. Urari pe care le poti face de sarbatori celor dragi

Mesaje de Anul Nou. Idei pentru cele mai frumoase urari de Revelion

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri