irinel columbeanu (2)
Divertisment

Irinel Columbeanu a ajuns să trăiască într-un azil. / Foto: Instagram

Irinel Columbeanu și-a petrecut Revelionul departe de azil. Cum s-a distrat fostul milionar în noaptea dintre ani

Irinel Columbeanu locuiește la azil de aproximativ două luni, însă și-a dorit să petreacă Revelionul departe de instituția pe care acum o consideră „acasă”. Fostul milionar a plecat pe semnătură și a sărbătorit noaptea dintre ani împreună cu un prieten. 

Irinel și-ar fi dorit să-și petreacă Anul Nou împreună cu fiica sa, Irina, însă aceasta nu a avut niciun gând să revină în România de sărbători. 

„Nu vreau să mănânc nimic, nu-mi doresc ceva anume. Ci doar să petrec cu Irina. Din ce mi-a spus, nu cred că va ajunge în România”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Cancan înainte de sărbători. 

Citește și: Irinel Columbeanu, optimist și la azil. Cum vrea să facă bani: „Poate o să mă scoată din situația asta”

Astfel, fostul milionar a petrecut alături de unul dintre prietenii lui, Livius Ionescu. Acesta l-a luat pe Irinel la el acasă, unde au sărbătorit toată noaptea. Îmbrăcat elegant, în cămașă și cu pălărie, fostul soț al Monicăi Gabor a ciocni un pahar de șampanie la miezul nopții și s-a bucurat de sărbătoare departe de azil. Într-o postare de pe rețelele de socializare, cei doi apar la masă, dând noroc și fumând.

„La mulți ani!”, e mesajul transmis de prietenul lui Irinel Columbeanu.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Irinel Columbeanu părăsește azilul doar pe semnătură

Obișnuit să socializeze și să se plimbe zilnic, Irinel Columbeanu părăsește azilul, însă doar pe semnătură. Proprietarul centrului din Ghermănești a explicat că acesta nu poate pleca oricum, ci doar însoțit. Există reguli stricte pe care le respectă.

„Mulți zic că Irinel Columbeanu iese când vrea și pleacă atunci când vrea, însă la noi nu e ca la hotel, cum s-ar crede. La noi sunt reguli stricte, Irinel, precum ceilalți pacienți cazați la noi, trebuie să anunțe numele persoanei care îl însoțește, indiferent că este prieten sau rudă. Să precizeze clar la ce oră pleacă și la ce oră se întoarce. Totul este pe semnătura celui care îl însoțește, este notat numele acestuia la caiet, avem evidențe stricte. Pentru că, dacă i se întâmplă ceva cuiva, dacă dă vreo mașină peste ei, nu mai este responsabilitatea noastră, ci a celor care îi însoțesc”, a declarat Ion Cassian pentru Playtech.

Citește și: Monica Tatoiu, despre Irinel Columbeanu, rămas fără avere și ajuns la azil: „Care om de afaceri? Știm de unde au venit banii lui!”

Totodată, proprietarul azilului a vorbit și despre stilul vestimentar al lui Irinel Columbeanu, care a fost acuzat că poartă numai haine de firmă în ciuda faptului că nu are o situație financiară bună.

„E adevărat că Irinel are multe articole vestimentare care costă foarte mult, dar nu sunt noi, nu sunt cumpărate recent, sunt din perioada când era milionar. Nu trebuie condamnat pentru asta. La urma-urmei, sunt achiziționate din banii lui”, a mai spus Ion Cassian, patronul azilului din Ghermănești, care e bun prieten cu Irinel Columbeanu.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri