_D0B2861fabiolovino
Timp Liber

Seria "Numele Trandafirului", în premieră în România. Tot ce trebuie să știi despre serial

“Numele Trandafirului” (“The Name of the Rose”) a reușit să fascineze publicul timp de decenii întregi - întâi ca roman internațional, după ca film premiat și acum ca serial ce poate fi urmărit în premieră în România pe aplicația Digi Online.

Urmărește seria “Numele Trandafirului” pe aplicația Digi Online, în secțiunea Play, aici. Updatează-ți aplicația Digi Online pentru a te asigura  poți urmări oferta noastră completă

Digi Online, în parteneriat cu AMC, va difuza în premieră și exclusivitate serialul foarte apreciat de critici, ”Numele Trandafirului”, din data de 6 martie 2020, în secțiunea Play. AMC va difuza seria în premieră națională la TV, la o lună distanță, pe 6 aprilie, cu episoade duble în fiecare săptămână.

Încă de la lansarea cărții scrise de Umberto Eco, în anul 1980, povestea călugărului William din Barskerville și al novicelui său, Adso din Melk, a devenit un succes internațional ce a continuat cu ecranizarea din 1986 și, acum, cu noua serie omonimă.

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Cu actori de renume precum John Turturro (câștigător al premiului pentru Cel mai bun actor la Festivalul de la Cannes și un premiu Emmy), Rupert Everett (nominalizat de două ori la Globurile de Aur și Premiile BAFTA) și Michael Emerson (câștigător a două Premii Emmy), serialul “Numele Trandafirului” reușește să aducă o poveste medievală din secolul 14 pe ecranele secolului 21.

În anul 1327, în nordul Italiei, călugărul franciscan William din Baskerville (Turturro) și novicele său (interpretat de Damian Hardung) ajung la o mânăstire izolată din Munții Alpi pentru a participa la o dezbatere importantă între Ordinul Franciscan și Papalitatea de la Avignon.

Când ajung la mănăstire, cei doi sunt prinși într-un mister sumbru - o serie de morți misterioase. În timp ce William și Adso încearcă să investigheze decesele și să găsească adevăratul vinovat, cei doi sunt vânați la rândul lor de inchizitorul Bernard Gui (Everett). Gui vrea să elimine pe oricine îl critică pe Papă și să destrame Ordinul Franciscan, așa că William e în pericol.

Romanul “Numele Trandafirului”, bestseller internațional cu 50 de milioane de exemplare, a fost numit unul dintre cele mai bune romane ale secolului 20. Serialul a primit premiul Globul de Aur în Italia pentru Cea mai bună serie TV.

Serialul este o co-producție italo-franco-germană regizată de Giacomo Battiato, cu 8 episoade a câte 52 de minute.

Urmărește seria “Numele Trandafirului” pe aplicația Digi Online, în secțiunea Play, aici. Updatează-ți aplicația Digi Online pentru a te asigura  poți urmări oferta noastră completă

Aplicația Digi Online poate fi descărcată din Google Play sau App Store. Vezi chiar acum ce alte filme și seriale sunt disponibile!

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri