loni willison
Actualitate

Loni Willison, fost model și fostă soție de actor, a ajuns să trăiască pe străzi. / Foto: Profimedia

A fost model și soția unui actor, dar acum e om al străzii. Loni Willison, despre chinurile vieții și fostul soț: "E vina lui"

A avut șansa să devină celebră și un trai de vis, dar viața s-a întors la 180 de grade pentru Loni Willison. Fost model, familiarizată cu ședințele foto în costum de baie, și fostă soție de actor, acum, aceasta trăiește pe străzi și caută prin gunoaie.

Tot în California își face veacul Loni, acolo unde, în urmă cu 10 ani, era pozată la evenimente. Acum, însă, e mereu surprinsă într-o stare deplorabilă, căutând prin gunoaie diverse obiecte pe care le poate folosi sau valorifica.

Citește și: Acum 10 ani, Loni Willison era model și se căsătorea cu un actor. Azi, trăiește pe străzi, caută prin gunoaie și umblă fără pantofi

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Într-un interviu recent filmat pe străzile din Los Angeles, Loni a dat vina pe fostul ei soț, actorul Jeremy Jackson, pentru felul în care a ajuns să arate viața ei. 

"Municipalitatea ți-a oferit ajutor?". "Nu există nimic ce îmi poate oferi cineva", a replicat Loni, cu țigara în mână, șapca întoarsă, în timp ce împingea un cărucior supraîncărcat.

"Ești fericită în situația în care te afli?", a fost întrebată Loni. "Nu neapărat. Da și nu, sunt părți bune și părți rele. Lucrul bun este că pot fi mai mult în natură. Lucrul rău este mai mult de natură spirituală. Acum sunt și într-o mare durere, mă doare stomacul foarte tare", a spus ea.

Loni Willison dă vina pe fostul soț pentru situația în care se află

Loni Willison
Loni Willison, fost model și fostă soție de actor, a ajuns să trăiască pe străzi. / Foto: Profimedia

Citește și: Loni Willison, de la model de succes, la om al străzii. Cum a ajuns fosta soție a unui star din Baywatch să cotrobăie prin gunoaie

Întrebată care a fost cheia care a produs declicul și a făcut ca viața ei să ia o turnură atât de tristă, femeia de 39 de ani a spus: "Fostul meu soț. Faptul că m-am căsătorit. Cel puțin am divorțat". "E vina lui?" "Da. A pregătit totul ca asta să mi se întâmple mie".

Loni Willison a fost căsătorită mai puțin de doi ani cu Jeremy Jackson, actor în "Baywatch". În 2014 s-au despărțit cu scandal, după ce ea a spus că bărbatul a încercat să o stranguleze când s-au certat și el era beat. Până în 2018, Loni a ieșit din atenția lumii, dar atunci când a revenit, părul ei blond perfect coafat, machiajul impecabil și corpul tonifiat care era admirat în ședințe foto au fost înlocuite de o umbră de femeie. Nu mai are câțiva dinți din față, degetele mâinilor îi sunt rupte și, spune ea, a trecut prin chinuri groaznice după ce a fost electrocutată constant vreme de un an de o persoană care voia doar să-i facă rău.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri