Prințul Charles și Harry
Actualitate

Prințul Charles ar fi plănuit o cină cu Harry/ Getty Images

Care este cel mai mare regret al Regelui Charles în relația cu prințul Harry. Totul a pornit de la educația fiului său

Prințul Harry și fratele său, prințul William, au avut parte de o educație foarte relaxată, un expert susținând că acestora li s-a permis să facă „aproape tot ce își doreau”. Cu toate acestea, Regele Charles începe să regrete pentru că le-a dat atât de multă libertate fiilor săi, considerând că acesta este unul dintre motivele pentru care relația cu Harry s-a stricat. 

Soțul lui Meghan Markle nu a fost din totdeauna în război cu tatăl său. Ingrid Seward, expert regal, a declarat că cei doi „erau foarte, foarte apropiați”, înainte. De când s-a retras din Familia Regală, Harry a l-a atacat de multe ori public pe Regele Charles și a făcut glume la adresa suveranului, în ciuda faptului că în trecut „s-au înțeles incredibil de bine”. 

Citește și: Regele Charles, un nou gest de pace față de prințul Harry și Meghan Markle. Ce a făcut cu doar câteva săptămâni înainte de încoronare

Mai mult, Ingrid susține că monarhul regretă acum modul în care și-a crescut fiul și că a spus că Charles crede că Harry și William ar fi avut nevoie de mai multă „disciplină”. Regele nu a fost strict cu copiii săi, asta pentru că a acceptat „stilul liber” impus de regretata prințesă Diana. 

„Prințul Harry și Regele Charles au fost foarte, foarte apropiați. S-au înțeles incredibil de bine. Cred că Charles regretă acum că nu a fost mai strict cu copiii lui”, a spus Ingrid pentru Fox News Digital, adăugând: „Diana le-a permis să facă aproape orice își doreau, ceea ce era la modă în acele vremuri”. 

Ce mai recentă întâlnire dintre prințul Harry și Regele Charles a durat doar 30 de minute

La scurt timp după ce prințul Harry a aflat că tatăl său, Regele Charles, a fost diagnosticat cu cancer, acesta a decis să se întoarcă în Marea Britanie pentru a fi alături de el. La începutul lunii februarie, ducele de Sussex a ajuns în Londra și s-a întâlnit de urgență cu suveranul. 

Prințul Harry a călătorit din SUA în Marea Britanie la doar o zi după ce a aflat că Regele Charles este bolnav. Soțul lui Meghan Markle, în vârstă de 39 de ani, a ajuns pe 6 februarie pe aeroportul Heathrow din Londra și s-a deplasat direct la Clarence House, reședința Regelui Charles, care are 75 de ani, însoțit de polițiști. Cei doi au avut o întrevedere de aproximativ 30 de minute.

Citește și: Regele Charles l-a sunat imediat pe prințul Harry după ce a fost diagnosticat cu cancer. Ducele a plecat deja la Londra

Este pentru prima dată când Harry și-a văzut tatăl de la încoronare, care a avut loc în urmă cu nouă luni. Cu toate acestea, Regele și fiul său au petrecut doar o jumătate de oră. Harry a ajuns la ora trei și un sfert, iar 30 de minute mai târziu, Charles și Camilla au fost văzuți plecând de la Clarence House și îndreptându-se la Sandringham, acolo unde monarhul va rămâne pentru a se recupera. Surse din Palat susțin că Regele își va petrece cea mai mare parte din timp în mediul rural, revenind în Londra doar o dată pe săptămână pentru afaceri și tratament suplimentar, relatează Mirror. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri