kate middleton
Actualitate

Kate Middleton / Foto: Profimedia

Care este starea de sănătate a lui Kate Middleton, după intervenția chirurgicală. Prinţul William şi-a anulat unul dintre angajamente

Kate Middleton „se simte bine”, la mai bine de o lună de când a fost supusă unei operații abdominale, transmite Palatul Kensington. Anunțul vine la scurt timp după ce prinţul William şi-a anulat unul dintre angajamentele oficiale din „motive personale”. 

Luna trecută, soția prințului William a fost internată, fiind supusă unei intervenții chirurgicale într-un spital privat din Londra. Anunțul a fost făcut de Palatul Kensington, care nu a dezvăluit motivul pentru care prințesa de Wales a fost operată. 

Citește și: Boala care a ținut-o două săptămâni în spital rămâne un mister. Ce s-a aflat la scurt timp după ce Kate Middleton a fost externată

Vestea privind starea de sănătate a prințesei de Wales vine la scurt timp după ce s-a aflat că prințul William a fost nevoit să îşi anuleze apariţia la o ceremonie comemorativă la Castelul Windsor din „motive personale”. 

Prinţul de Wales trebuia să participe la un omagiu adus naşului său, regele Constantin al Greciei, care a murit în ianuarie anul trecut. Palatul a precizat că prinţul William a sunat familia regală greacă, prezentă la eveniment, pentru a o informa de absenţa sa, relatează News.ro.

Deşi Palatul Kensington nu a oferit mai multe detalii despre această amânare bruscă, a precizat că prinţesa Catherine, care se recuperează în urma unei operaţii abdominale, „se simte bine”. Prinţesa de Wales nu este aşteptată să îşi reia îndatoririle regale înainte de Paşte.

Citește și: Cine este femeia pe care Kate Middleton se va baza în timp ce se recuperează după operație. Are cea mai mare încredere în ea

În absenţa tatălui său, regele Charles al III-lea, care se tratează de cancer, prinţul de Wales preia o parte din activităţile publice ale acestuia. În timp ce continuă să se ocupe de afacerile de stat, regele a renunţat la angajamentele sale publice.

Dar pentru William, momentul este delicat, deoarece soţia sa, Kate, se recuperează după o operaţie misterioasă, a cărei recuperare durează foarte mult timp. Când regele a anunţat că are cancer, William se pregătea să îşi reia activităţile după câteva săptămâni de retragere, pentru a fi aproape de Kate şi de copiii săi.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri