adriana iliescu si fiica ei, eliza
Actualitate

Adriana Iliescu, cea mai vârstnică femeie din România care a devenit mamă, alături de fiica ei, Eliza Maria. / Foto: arhivă

Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 

Eliza, fiica Adrianei Iliescu, femeia care a născut la aproape 67 de ani, are astăzi 19 ani, e o domnișoară în toată firea, responsabilă și cu capul pe umeri. E studentă în anul II la două facultăți, Litere și Științe Umaniste. A plecat la drum cu gândul să se facă profesoară, la fel ca mama ei, dar nu se știe spre ce carieră o va duce viața, mai ales că își păstrează opțiunile deschise.

Important e că fac ceea ce-mi doresc, n-am emoții, sunt sigură că mă voi descurca. Îmi doresc să fiu o studentă cu rezultate bune la învățătură. Îmi place ceea ce o să fac, tocmai de aceea mi-am și ales această facultate, din cadrul unei universități prestigioase din București”, anunța Eliza după ce se înscrise la facultate.

Citește și: Ce pensie are Adriana Iliescu, la 84 de ani: ”Ar fi păcatul meu!” Fiica ei e studentă la două facultăți

La jumătatea lunii aprilie, tânăra a urcat pe scenă în cadrul unui eveniment ținut de una dintre facultățile la care studiază, la care a luat cuvântul. Și-a pregătit o prezentare pentru cartea "Sunt o babă comunistă" a scriitorului Dan Lungu și a vorbit la microfon în fața colegilor și a profesorilor. În cadrul evenimentului numit Șezătoarea culturală, Eliza a și fost pozată în timp ce prezenta cu cartea în mână, cu ochii când la sală, când la proiectorul pe care-și expusese ideile.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Puștoaica a preluat dragostea pentru cărți de la mama ei. Adriana Iliescu a fost profesor universitare de Literatură și a scris și povești pentru copii. Emoționată, îmbrăcată într-o rochiță cadrilată în alb și albastru, Eliza s-a descurcat de minune pe scenă. Cochetă, cu cercei, inel și cu manichiura făcută, tânăra și-a dus la capăt prezentarea de câteva minute.

Citește și: La 85 de ani, Adriana Iliescu nu se lasă și luptă pentru a-i lăsa moștenire fiicei ei. E în procese de 15 ani

Citește și: Cum jonglează cu două facultăți Eliza, fiica româncei care a devenit mamă la aproape 67 de ani: “Se descurcă foarte bine”

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri