Kerry Kenworthy
Actualitate

Kerry Kenworthy a fost șocată când a aflat că are cancer în stadiu terminal. / Foto: Profimedia

Cea mai bună prietenă i-a îndeplinit ultima dorință, după ce a aflat că mai are doar un an de trăit: "Am vrut o zi ca-n basme"

Este mama a trei copii, dar nu a îmbrăcat niciodată rochia de mireasă. Acesta ar fi fost cel mai mare regret al unei femei de 34 de ani căreia medicii i-au mai dat doar un an de trăit. Tocmai de aceea, pentru a-i îndeplini această ultimă dorință, cea mai bună prietenă a ei a făcut un gest impresionant.

Deși nu le leagă sentimente de iubire specifice unui cuplu, ci o prietenie indestructibilă, Kerry Kenworthy și Sian Higgins s-au căsătorit în fața apropiaților. Nu a fost vorba despre o nuntă reală, ci despre un gest făcut de cea din urmă pentru Kerry, care este bolnavă de cancer, pentru ca aceasta să poată îmbrăca rochia de mireasă.

Citește și: O mireasă a făcut publice poze de la nuntă, iar detaliul observat de internauți a stârnit controverse: ”Ar trebui să divorțezi!”

Kerry Kenworthy
O femeie bolnavă de cancer în stadiu terminal și-a îndeplinit dorința de a îmbrăca rochia de mireasă. / Foto: Profimedia

Kerry este psiholog, are trei copii și nu a fost niciodată căsătorită. Recent, medicii i-au dat o veste devastatoare, aceea că suferă de cancer în stadiu terminal și că are doar 12-18 luni de trăit, scrie Daily Mail. Femeia de 34 de ani s-a simțit extrem de recunoscătoare pentru gestul prietenei sale, Sian, care i-a propus să organizeze o nuntă cu rochie de mireasă, tort, un prim dans și invitați, dar fără implicările legale sau religioase, numai pentru ca ea să poată să se vadă mireasă.

Citește și: Motivul banal pentru care un bărbat a vrut să anuleze nunta cu logodnica sa: „Eu nu văd o problemă în asta”

O femeie bolnavă de cancer în stadiu terminal și-a îndeplinit dorința de a îmbrăca rochia de mireasă

Kerry Kenworthy
O femeie bolnavă de cancer în stadiu terminal și-a îndeplinit dorința de a îmbrăca rochia de mireasă. / Foto: Profimedia

Kerry Kenworthy a fost diagnosticată cu cancer în septembrie 2021, dar în august 2022, medicii i-au spus că a învins boala. Din păcate, afecțiunea a prins-o din nou din urmă, iar în noiembrie, aceasta a aflat că boala i-a ajuns la coloană și că este în stadiu terminal. "Am fost șocată, crezusem că am învins. Mai aveam atât de multe lucruri de făcut, iar doctorii mi-au spus că mi-au mai rămas de trăit 12-18 luni. Nu o să-mi văd copiii căsătorindu-se și nici măcar pe mine însămi. Am vrut să am și eu parte de acea zi specială despre care am auzit atât de multe, să port rochia și să fiu mireasă. Am vrut o zi ca în basme", a mărturisit tânăra care și-a regăsit zâmbetul în momentul în care a îmbrăcat rochia și a apărut ca o prințesă în fața prietenilor și rudelor.

De cealaltă parte, Sian, care este profesoară, a explicat cum s-a decis să "o ceară de soție" pe prietena ei bolnavă: "Nu am vrut să rateze această parte din viața ei. Ne-am cunoscut acum trei ani prin intermediul unor prieteni comuni și ne-am înțeles imediat. Kerry are un suflet bun și e distractivă. Amândouă avem copii, am mers cu ei la joacă în parc și am petrecut timp împreună. Știu că unii oameni nu vor înțelege gestul meu, dar este cea mai bună prietenă a mea. S-a simțit ciudat, având în vedere că sunt măritată, dar prietenia e mai importantă. Soțul meu a iubit ideea și m-a susținut, chiar m-a ajutat să plănuiesc totul". Sian a promis că va avea grijă de cele trei fiice ale lui Kerry atunci când mama lor se va stinge.

Citește și: Cerința neobișnuită a unor miri pentru invitații la nuntă. Așa au reușit să cheltuie doar 600 de dolari pentru eveniment

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri