Copiii prințului William și ai lui Kate Middleton, la parada Trooping the Colour
Actualitate

Copiii prințului William și ai lui Kate Middleton, la parada Trooping the Colour / Profimedia Images

Cele patru cuvinte emoționante pe care Kate Middleton le-a spus copiilor săi, după ce a primit diagnosticul de cancer

Kate Middleton urmează în prezent un tratament de chimioterapie preventivă, după ce testele efectuate în urma operației abdominale pe care a suferit-o în ianuarie au arătat că are cancer. În mesajul transmis pe rețelele de socializare, prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, a dezvăluit modul emoționant în care le-a spus copiilor ei despre boala de care suferă.

Soția prințului William a povestit că vestea a fost un „șoc uriaș” pentru familia ei. Kate, care este mama a trei copii, a luat o pauză în ultimele luni pentru a se recupera după o operație majoră și pentru a începe tratamentul preventiv împotriva cancerului. Ea a explicat că a fost nevoie de timp pentru ca ea și prințul William să le comunice cu delicatețe copiilor lor despre situația sa, dezvăluind și cuvintele sfâșietoare pe care le-a spus celor trei copii ai ei, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis: „O să fiu bine”. 

Citește și: Ce se întâmplă între Kate Middleton și prințul William după primirea diagnosticului de cancer. Apropiat: „Nu se simte exclusă!”

„După cum vă puteți imagina, acest lucru a necesitat timp. Mi-a luat timp să mă recuperez după o intervenție chirurgicală majoră pentru a putea începe tratamentul. Dar, cel mai important, ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte și Louis într-un mod adecvat pentru ei și să îi asigurăm că voi fi bine”, a spus Kate Middleton în declarația făcută la finalul săptămâni trecute. 

„Așa cum le-am spus, sunt bine și devin din ce în ce mai puternică în fiecare zi, concentrându-mă pe lucrurile care mă vor ajuta să mă vindec; în mintea, corpul și spiritul meu. Faptul că îl am pe William alături de mine este, de asemenea, o mare sursă de confort și de reasigurare. La fel ca și dragostea, sprijinul și bunătatea pe care mi le-ați arătat atât de mulți dintre voi. Înseamnă atât de mult pentru amândoi.”, a mai spus prințesa. 

Kate a solicitat publicului și presei să respecte intimitatea familiei sale în timp ce se angajează în procesul de recuperare. Ea a subliniat: „Sperăm că veți înțelege că, în calitate de familie, avem nevoie de timp, spațiu și intimitate în timp ce mă recuperez. Munca mea mi-a adus întotdeauna o profundă bucurie și aștept cu nerăbdare să mă întorc la ea când voi putea, dar momentan trebuie să mă concentrez pe o recuperare completă.”

Citește și: Cine sunt persoanele cărora Kate Middleton le-a spus că este bolnavă de cancer, înainte de a face anunțul: „A fost un șoc teribil!”

Într-o declarație oficială publicată vineri, 22 martie, Kate a profitat de ocazie pentru a mulțumi publicului pentru "mesajele și sprijinul minunate" și a recunoscut "echipa medicală fantastică" care a fost alături de ea. Ea a încheiat cu un gând pentru toți cei afectați de cancer, exprimându-și solidaritatea și încurajându-i să nu își piardă niciodată speranța sau credința: "Pentru toți cei care se confruntă cu această boală, sub orice formă, vă rog să nu vă pierdeți credința sau speranța. Nu sunteți singuri".

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri