crina matei
Actualitate

Crina Matei a adoptat o fetiță nou-născută. / Foto: Facebook

Crina Matei a înfiat o fetiță nou-născută, în mare secret. Micuța Charlotte, fiica actriței de 50 de ani, a fost botezată de 11 nași 

Actrița Crina Matei a făcut o dezvăluire despre viața personală, mărturisind că a devenit mamă acum câteva luni. Vedeta de 50 de ani a adoptat o fetiță nou-născută, eveniment pe care, până acum, l-a ținut secret și de care a preferat să se bucure doar alături de cei dragi.

Citește și: Dieta cu ajutorul căreia Andreea Marin a slăbit 20 de kilograme. Ce nu mănâncă deloc: “Mă feresc de ele ca de ciumă”

"Este un subiect pe care am hotărât să îl țin, cel puțin pentru moment, cât mai aproape de sufletul meu, pentru că este foarte mică. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au felicitat, dar și celor care au înțeles că tot ceea ce ține, până la urmă, de rezerva asta de intimitate a unui om trebuie să rămână acolo. Nu vreau să privez pe nimeni și nu vreau să se simtă nimeni lezat de faptul că nu vorbesc foarte mult despre lucrul ăsta. Nu este de ascuns, dar este un moment în care ne bucurăm reciproc de acest eveniment. Când lucrurile vor mai avansa, vom vorbi mai multe", a mărturisit Crina Matei într-un interviu pentru Antena Stars.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Citește și: E actriță de succes în Anglia, dar a trăit primii ani într-un orfelinat din România. Povestea Ionicăi Adriana pare ruptă dintr-un film

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Despre noul "rol" din viața sa, actrița a spus: "E o provocare minunată". Charlotte este numele pe care l-a primit fiica vedetei. Aceasta a fost botezată cu mare fast și iubire, fiind înconjurată de 11 nași, dintre care doi preoți. 

Pe lângă această mare reușită pe plan afectiv, ce o împlinește așa cum nimic altceva nu o poate face, Crina se poate lăuda și cu o siluetă fără cusur și cu niște picioare perfecte, pe care le-a pus în valoare și zilele trecute, când a urcat pe podium într-o prezentare de modă, într-o rochie foarte scurtă. De altfel, blonda preferă astfel de ținute sau pantaloni scurți, tocmai pentru a-și evidenția acest atu fizic.

crina matei
Crina Matei / Foto: Facebook

Citește și: Când era mică, Noelle Vlasov a fost numită cea mai frumoasă fată din România. Cum arată la 18 ani tânăra care studiază în Londra

Foto: Facebook

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri