regina elisabeta a II-a
Actualitate

Regina Elisabeta a II-a are parte de sprijinul unui cerc restrâns de oameni. / Foto: Profimedia

Cum se comportă regina Elisabeta a II-a în spatele ușilor închise. E total diferită față de imaginea promovată la evenimentele oficiale

În timpul evenimentelor oficiale și a cuvântărilor pe care le ține către popor, regina Elisabeta a II-a este imaginea seriozității și a profesionalismului desăvârșit. În viața de familie și alături de prietenii apropiați, însă, se transformă într-o companie plăcută, o femeie deschisă și vorbăreață, spun apropiații ei.

Din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat în ultimul timp, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost forțată să petreacă cea mai mare a timpului la Castelul Windsor. Din fericire, a avut alături prietenii apropiați și un staff loial cu care se simte în largul ei.

Citește și: Prințul Harry a dezvăluit ce cadou i-a dăruit regina Elisabeta a II-a fiului său: ”S-a bucurat foarte mult!”

Oamenii pe care suverana britanică se poate baza și care fac parte din cercul ei o descriu ca fiind o persoană jovială, care se deschide în fața celor de bună-credință. "Regina poate trece de la a fi magistrală la vorbăreață cu cei în care are încredere. Are o judecată bună și din momentul în care își dă seama în cine se încrede, lucrurile sunt ușoare", a povestit o sursă din apropierea acesteia pentru revista People.

Regina Elisabeta a II-a, deschisă și jovială cu cei apropiați

familia regala britanica
Imagine din 2015, cu prințul Philip, regina Elisabeta a II-a și prințul Charles, într-un moment relaxa, plin de zâmbete. / Foto: Profimedia

Citește și: Regina Elisabeta a II-a, o străbunică mândră. Imaginea pe care a făcut-o publică cu prichindeii familiei regale fără să-și dea seama

De la începutul verii, Elisabeta a II-a a început să invite prieteni la Windsor, pentru prânzuri și cine, uneori chiar și pentru a se uita la televizor până la ore târzii. Lady Annabel Whitehead, Lady Elizabeth Leeming, dădaca prințul Charles sau Lady Susan Hussey sunt doar câteva dintre persoanele care fac parte din cercu ei intime, multe dintre aceste doamne fiindu-i apropiate de zeci de ani.

După ce a rămas fără soțul ei, regina este rareori lăsată singură. Când nu are prietenii sau membrii familiei alături, se poate baza pe cei din staff-ul ei. "Cei care sunt în interiorul acestui cerc, își prețuiesc locul. Sunt un sprijin real pentru regină și reprezintă oameni cu care poate râde și cu care poate vorbi despre chestiunile de fiecare zi", a mai adăugat persoana din interior care a stat de vorbă cu jurnaliștii People.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri