irinel columbeanu (1)
Actualitate

Irinel Columbeanu a ajuns să trăiască într-un azil. / Foto: Instagram

Cum se simte Irinel Columbeanu, după jumătate de an de când stă la azil: „Nu l-am văzut niciodată să plângă”. Irina îl sună săptămânal

După o jumătate de an petrecut la azil, viața lui Irinel Columbeanu, fostul milionar de la Izvorani, pare să fi luat un alt curs. În loc să se lamenteze asupra schimbărilor și restricțiilor, Columbeanu își găsește confortul și stabilitatea în noul său mediu.

Patronul azilului din Ghermănești, unde Columbeanu locuiește de șase luni, Ion Cassian, a declarat că fostul milionar se adaptează surprinzător de bine și nu a avut niciodată motive să fie nemulțumit de condițiile de acolo.

Citește și: Fiica lui Irinel Columbeanu nu mai vrea să se întoarcă în țară: "Îi respect dorința". De mai bine de 5 ani s-a mutat în SUA la mama ei

Deși viața sa s-a schimbat radical față de vremurile când avea conturi bancare pline de zerouri și era înconjurat de prieteni și lux, Columbeanu a acceptat această nouă realitate fără să se plângă. Chiar mai mult, s-a adaptat în mod activ la regimul structurat al azilului. Acum, acesta își petrece zilele mâncând regulat și făcând exerciții la sala de sport din cadrul instituției.

„Irinel este bine. Are o pensie pe lună de 2.000 de lei. Duce o viață liniștită aici. Dimineața se trezește, ia micul – dejun, bea un ceai după care o cafea fără cofeină. Recent i s-au făcut toate analizele medicale și ceea ce este cel mai important este că nu are AVC. Zilnic merge aici, la azil, la sală, face mișcare. Nu are moralul scăzut, nu l-am văzut niciodată să plângă, este bine aici”, a dezvăluit Ion Cassian pentru Click.ro.

Citește și: Irinel Columbeanu a plecat de la azil și și-a petrecut câteva zile la Poiana Brașov. Cine i-a fost alături: „Nu mai are pe nimeni”

De asemenea, starea sa de spirit bună este menținută, cu siguranță, și de faptul că Irina, fiica sa și a Monicăi, aflată acum la mama ei în America, nu l-a uitat și îl sună săptămânal.

„Am văzut că are un album de poze cu fiica sa lângă pat și se uită mereu la el. Un prieten am înțeles că i l-a făcut. De vorbit la telefon vorbește cu ea de două-trei ori pe săptămână. Tot timpul îl aud vorbind de Irinuca. Știu că ea îi mai trimite bani din străinătate, dar nu am intrat în detalii mai multe să aflu ce și cum pentru că nu este treaba mea”, a mai spus Ion Cassian pentru sursa citată.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?