Irinel Columbeanu, despre bani
Actualitate

Irinel Columbeanu / Credit foto: Facebook

Câți bani a câștigat Irinel Columbeanu din vânzarea cărților pe care le-a scris. Fostul om de afaceri are planuri mari

Irinel Columbeanu, fostul om de afaceri în vârstă de 66 de ani, trăiește la azil de câteva luni, dar nu-și pierde speranța că într-o zi va da lovitura și va ajunge să aibă din nou bani.

În cadrul unui interviu pentru Cancan, fostul soț al Monicăi Gabor a mărturisit că are de gând să scrie o nouă carte, ceea ce îl va ajuta să-și sporească veniturile. Momentan, acesta trăiește într-un azil din Ghermănești, Snagov, acolo unde a locuit și tatăl său până în ultima clipă de viață.

Citește și: Irinel Columbeanu, optimist și la azil. Cum vrea să facă bani: „Poate o să mă scoată din situația asta”

Inspirat de faptul că cele trei cărți pe care l-a scris l-au ajutat să încaseze 10.000 de euro, bani pe care nu îi mai are, întrucât i-a folosit pentru a-și plăti o parte din datorii, acesta vrea să lanseze o altă carte, în care va vorbi despre viața lui de la azil.

„Bine fac. Sunt tot la azil. Vreau să mă apuc să folosesc timpul liber pe care-l am aici din belșug ca să mai scriu încă un volum din trilogia mea «Istoriile unui vehement». Această parte a cărții, care se va numi «Apusul», se va referi strict la perioada petrecută aici. Și da, am multe subiecte pe care le pot prezenta”, a declarat Irinel Columbeanu potrivit sursei citate.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Irinel Columbeanu și Anna Lesko. Fostul milionar s-a îndrăgostit de artistă când era minoră

Irinel Columbeanu a dezvăluit că fiica lui îl ajută financiar

În urmă cu doar câteva săptămâni,  fostul milionar care trăiește acum la azil a povestit că Irina, fiica lui, îl ajută din America, acolo unde a început și munca.

irina columbeanu
Irina Columbeanu s-a transformat într-o domnișoară înfloritoare. / Foto: Instagram

„Mă consider un om norocos pentru că sunt sănătos și liber. Banii i-am pierdut din cauza deciziilor proaste pe care le-am luat atunci. Putea să-mi dea Dumnezeu mai multă minte, dar nu mi-a dat. Irinuca și-a luat permisul și conduce un Mercedes GLC, un SUV 4×4, nu așa mare ca cel al domnului Tzancă. Irinuca m-a ajutat cu bani și a învățat și ea să facă bani pe munca ei.

S-a angajat la un restaurant italian din Los Angeles, nu știu exact numele, dar nici nu are importanță. Este chelneriță acolo. De asemenea, își dorește să se facă profesoară de limba franceză”, a mai spus fostul milionar pentru sursa citată.

Citește și: Gigi Becali reacționează după ce s-a spus că i-ar putea plăti azilul lui Irinel Columbeanu: "Unde sunt toți banii lui?"

Irinel Columbeanu părăsește azilul doar pe semnătură

Obișnuit să socializeze și să se plimbe zilnic, Irinel Columbeanu părăsește azilul, însă doar pe semnătură. Proprietarul centrului din Ghermănești a explicat că acesta nu poate pleca oricum, ci doar însoțit. Există reguli stricte pe care le respectă.

„Mulți zic că Irinel Columbeanu iese când vrea și pleacă atunci când vrea, însă la noi nu e ca la hotel, cum s-ar crede. La noi sunt reguli stricte, Irinel, precum ceilalți pacienți cazați la noi, trebuie să anunțe numele persoanei care îl însoțește, indiferent că este prieten sau rudă. Să precizeze clar la ce oră pleacă și la ce oră se întoarce. Totul este pe semnătura celui care îl însoțește, este notat numele acestuia la caiet, avem evidențe stricte. Pentru că, dacă i se întâmplă ceva cuiva, dacă dă vreo mașină peste ei, nu mai este responsabilitatea noastră, ci a celor care îi însoțesc”, a declarat Ion Cassian pentru Playtech.

Citește și: Monica Tatoiu, despre Irinel Columbeanu, rămas fără avere și ajuns la azil: „Care om de afaceri? Știm de unde au venit banii lui!”

Totodată, proprietarul azilului a vorbit și despre stilul vestimentar al lui Irinel Columbeanu, care a fost acuzat că poartă numai haine de firmă în ciuda faptului că nu are o situație financiară bună.

„E adevărat că Irinel are multe articole vestimentare care costă foarte mult, dar nu sunt noi, nu sunt cumpărate recent, sunt din perioada când era milionar. Nu trebuie condamnat pentru asta. La urma-urmei, sunt achiziționate din banii lui”, a mai spus Ion Cassian, patronul azilului din Ghermănești, care e bun prieten cu Irinel Columbeanu.

Etichete: bani , carti , irinel columbeanu , azil

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri