Irinel Columbeanu/ Foto: Facebook
Actualitate

Irinel Columbeanu/ Foto: Facebook

Irinel Columbeanu a plecat de la azil și și-a petrecut câteva zile la Poiana Brașov. Cine i-a fost alături: „Nu mai are pe nimeni”

Irinel Columbeanu locuiește de câteva luni într-un azil, însă, cu sprijinul prietenilor săi, acesta evadează frecvent din centru și interacționează social, cea mai recentă escapadă având loc la Poiana Brașov, unde a petrecut alături de un vechi prieten.

În octombrie 2023 s-a aflat că Irinel Columbeanu s-a stabilit la azil. Confruntat cu dificultăți financiare și de sănătate, fostul milionar a luat această decizie din cauza singurătății, fiindcă Irina Columbeanu, fiica sa, trăiește de câțiva ani în America, alături de mama ei, Monica Gabor.

Prietenii au fost primii care i-au sărit în ajutor fostului om de afaceri, deoarece acesta are poprire pe pensie și nu a putut acoperi costurile azilului. Gigi Becali a refuzat să îl sprijine financiar, dar alți cunoscuți i-au întins o mână de ajutor. Tot prietenii sunt cei care îl scot din azil pe Irinel Columbeanu, însă numai cu acordul patronului centrului are dreptul să iasă la plimbare.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Irinel Columbeanu și Anna Lesko. Fostul milionar s-a îndrăgostit de artistă când era minoră

Recent, fostul om de afaceri a părăsit azilul pentru o distracție la Poiana Brașov, alături de Sorin Mărcuș. Pe Facebook, acesta a împărtășit mai multe fotografii cu Irinel Columbeanu. Au fost filmați în timp ce călătoreau spre Poiana Brașov, apoi la un restaurant renumit din stațiunea montană.

Irinel Columbeanu, escapadă la Poiana Brașov cu Sorin Mărcuş/ Foto: Facebook
Irinel Columbeanu, escapadă la Poiana Brașov cu Sorin Mărcuş/ Foto: Facebook

„Azi e vorba despre el, un OM care DA a greșit mult în viață și e conștient de asta, iar acum e singur și nu mai are pe nimeni, nu mai are nimic, doar pereții azilului. Prietenii care nu de mult făceau «cărare» la petrecerile lui majoritatea l-au uitat… de, nu mai are nimic de oferit… Îmi amintesc când eu eram «mic» și el era «mare», de multe ori mi-a deschis porțile casei lui, și asta mă face să nu-l uit și să-i fiu recunoscător. Sănătate să ai, Iri, și liniște în suflet, atâtea zile cât Dumnezeu îți va mai da pe acest pământ!”, a fost mesajul lui Sorin Mărcuș pentru Irinel Columbeanu.

Câți bani a câștigat Irinel Columbeanu din vânzarea cărților pe care le-a scris

Irinel Columbeanu, fostul om de afaceri în vârstă de 66 de ani, trăiește la azil de câteva luni, dar nu-și pierde speranța că într-o zi va da lovitura și va ajunge să aibă din nou bani. În cadrul unui interviu pentru Cancan, fostul soț al Monicăi Gabor a mărturisit că are de gând să scrie o nouă carte, ceea ce îl va ajuta să-și sporească veniturile. Momentan, acesta trăiește într-un azil din Ghermănești, Snagov, acolo unde a locuit și tatăl său până în ultima clipă de viață.

Citește și: Irinel Columbeanu, adevărul despre imaginile controversate cu Monica Gabor. A rupt tăcerea după 15 ani: „Am fost șantajat!”

Inspirat de faptul că cele trei cărți pe care l-a scris l-au ajutat să încaseze 10.000 de euro, bani pe care nu îi mai are, întrucât i-a folosit pentru a-și plăti o parte din datorii, acesta vrea să lanseze o altă carte, în care va vorbi despre viața lui de la azil.

„Bine fac. Sunt tot la azil. Vreau să mă apuc să folosesc timpul liber pe care-l am aici din belșug ca să mai scriu încă un volum din trilogia mea «Istoriile unui vehement». Această parte a cărții, care se va numi «Apusul», se va referi strict la perioada petrecută aici. Și da, am multe subiecte pe care le pot prezenta”, a declarat Irinel Columbeanu potrivit sursei citate.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri