Surori diagnosticate cu cancer
Actualitate

Surori diagnosticate cu cancer / Credit foto: www.lulaeyemask.com.au/

Două surori au fost diagnosticate cu cancer într-un interval de șase săptămâni: ”Am fost acolo una pentru cealaltă”

Două surori din Brisbane, Australia, au fost diagnosticate cu cancer mamar la un interval de doar șase săptămâni. Boala se află acum în remisie, iar cele două au vorbit despre lupta pe care au dus-o în ultimii doi ani.

Aisling, în vârstă de 50 de ani și Margaret Cunningham, în vârstă de 46 de ani, din Brisbane, Australia, au aflat că suferă de cancer mamar în august 2020.

Citește și: Shannen Doherty nu se lasă doborâtă de cancer. Ce decizie a luat actrița: ”Vreau să fiu cea mai bună versiune a mea!”

Potrivit Daily Mail, Margaret se privea în oglindă în momentul în care a observat că unul dintre sânii ei arată diferit față de celălalt și a mers la medic de urgență. Testele efectuate au indicat un cancer mamar lobular, o formă de cancer mamar care se manifestă la nivelul glandelor care produc laptele.

Margaret a început imediat tratamentul și le-a dezvăluit diagnosticul primit mamei și celor două surori ale ei, cărora le-a cerut să meargă la control. 

Șase săptămâni mai târziu, Aisling, una dintre surorile lui Margaret, a fost diagnosticată cu o formă de cancer cunoscută sub numele de carcinom ductal invaziv, care este printre cele mai comune forme de cancer.

Citește și: A aflat că are cancer ovarian, la doar zece zile după ce medicul i-a spus că simptomele sunt normale pentru “femeile de vârsta ei”

”Atunci când Margaret făcea ședințele de chimioterapie, eu am fost operată. Ulterior, când eu făceam chimioterapie, ea a fost supusă unei intervenții chirurgicale.”, a dezvăluit Aisling, potrivit Daily Mail.

”Am fost acolo una pentru cealaltă și ne-am susținut.”, a mai mărturisit Aisling.

Iar veștile proaste nu s-au oprit aici pentru cele două, întrucât lui Margaret i-au fost înlocuite șoldurile, întrucât după ce s-a confruntat cu dureri insuportabile, pe care le punea pe seama cancerului, a mers la medic și a fost diagnosticată cu necroză avasculară.

De asemenea, Aisling a optat pentru o intervenție de îndepărtare a ovarelor, întrucât îi era mult prea greu să meargă la spital în fiecare lună pentru tratamentul cu hormoni, care îi inducea menopauza.

Totodată, ca parte a tratamentului pentru cancer mamar, ea a fost supusă unei duble mastectomii, însă acum se simte eliberată.

Citește și: A mințit că are cancer și a strâns 52.000 de euro de la oamenii cu suflet. Ce a făcut de fapt cu banii și ce au decis autoritățile

Cele două surori locuiesc una lângă alta și sunt mame singure. Margaret are doi copii, de 11 și de șapte ani, iar Aisling este mama unui singur prichindel.

”Boala este în remisie acum, ne-am apucat de sport, facem yoga în fiecare zi. Am trecut amândouă prin cancer și înțelegem acest diagnostic”, au spus ele, adăugând, de asemenea, că sunt nerăbdătoare să petreacă primul Crăciun împreună după ce au trecut prin aceste momente dificile. Totodată, ele și-au lansat un brand de wellness, care se bucură de susținerea prietenilor. 

Etichete: cancer , surori

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri