printesa charlene
Actualitate

Prințesa Charlene s-a întors în Monaco. / Foto: Profimedia

După o absență îndelungată, prințesa Charlene s-a întors în Monaco. Nu este complet vindecată: "Are nevoie de calm și liniște"

Prinţesa Charlene de Monaco, absentă de multă vreme din principatul monegasc, din cauza unor probleme de sănătate, "a revenit de curând în Monaco", a anunţat familia regală într-un comunicat.

"În acord cu medicii ei şi în condiţiile în care convalescenţa sa este pe calea cea bună, Alteţele lor au convenit împreună ca prinţesa Charlene să poată să îşi continue de acum înainte convalescenţa în principat, alături de soţul ei şi de copiii lor. Prinţesa Charlene tocmai a revenit în Monaco. Următoarele săptămâni ar trebui să îi permită prinţesei să se însănătoşească complet şi să poată să îşi reia progresiv activităţile oficiale. Pentru a facilita vindecarea sa completă, are nevoie de calm şi linişte", se arată în comunicatul citat și de Agerpres.

Citește și: Cele mai noi informații despre recuperarea prințesei Charlene. Pe lângă oboseala fizică și emoțională, s-au mai adăugat alte probleme

Prințesa Charlene ar fi fost internată în Elveția

Prințesa Charlene de Monaco și soțul ei, Albert

Pe 23 noiembrie, o sursă din anturajul casei princiare din Monaco, a dezvăluit pentru AFP că prinţesa Charlene a fost internată "într-o clinică specializată în urma unei stări mari de oboseală asociate slăbiciunii sale". Potrivit mai multor surse concordante, acea clinică se află în Elveţia. O lună mai târziu, un comunicat al Palatului princiar anunţa că însănătoşirea prinţesei Charlene "ar trebui să dureze alte câteva luni".

Absentă pe 16 noiembrie la o ceremonie organizată de Crucea Roşie din Monaco, la care anunţase iniţial că urma să participe, după întoarcerea sa din Africa de Sud, prinţesa nu a fost prezentă nici la Ziua Naţională, celebrată trei zile mai târziu. În acea zi, gemenii lui Charlene au apărut în balconul oficial al Palatului cu mesaje de afecţiune adresate mamei lor, care nu a participat la festivităţile oficiale.

printul albert copii
Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Citește și: Gemenii prințesei Charlene și copiii ilegitimi ai lui Albert de Monaco, prima poză împreună. Fiica cea mare a prințului are 29 de ani

Prințesa Charlene a stat mai bine de jumătate de an în Africa de Sud

În vârstă de 43 de ani, prinţesa Charlene, soţia prinţului Albert al II-lea de Monaco, a revenit în principat pe 8 noiembrie după mai multe luni petrecute în ţara ei natală, Africa de Sud. În Africa de Sud, aceasta a trecut printr-o intervenţie chirurgicală sub anestezie generală, la începutul lunii octombrie, ultima procedură dintr-o serie de operaţii provocate de o infecţie ORL.

Cea mai recentă apariţie publică a prinţesei Charlene, alături de prinţul Albert al II-lea de Monaco, datează din ianuarie 2021. Pe 25 august 2021, prinţesa Charlene a publicat pe Instagram câteva fotografii alături de soţul ei şi de copiii lor.

Citește și: Prințul Albert de Monaco, furios pe mama fiului său cel mare, după ce aceasta a făcut comentarii la adresa prințesei Charlene

Foto: Instagram, Profimedia, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri