Ea e tânăra care trăiește în mașină / Facebook
Actualitate

Ea e tânăra care trăiește în mașină / Facebook

Ea e tânăra care și-a dat demisia de la job și s-a mutat în mașină, trăind pe drumuri: „N-aș fi crezut că îmi voi părăsi orașul natal!”

O femeie care trăia o viață obișnuită în Alberta, Canada, a luat o decizie drastică în urmă cu câțiva ani. Mai exact, și-a închiriat apartamentul în care locuia, și-a luat cele două animale de companie și s-a mutat în mașină, acum documentându-și „călătoria” pe TikTok.

„În urmă cu câțiva ani, n-aș fi crezut că îmi voi părăsi orașul natal, Alberta”, și-a început povestea Stephanie Virovec, care și-a achiziționat un apartament acolo, așa cum fac toți tinerii, considerând că este o investiție bună.

@littlehippygal I used to be too scared to sleep in my own condo…. LOOK AT ME NOW! #iliveinatesla #justdoit #travelingwithpets ♬ i knew a girl who was afraid of everything - Bree 🌙 Travel & Experiences

Citește și: Monica Anghel, despre transformarea ei radicală: “Dacă nu mă operam pe coloană, n-aș fi slăbit în viața mea”. Câte kilograme are acum

@littlehippygal Vancouver Island is my favorite spot so far… we’ll definitely head back ASAP! 😍🌊 Do you have any summer roadtrips planned?! #iliveinatesla #travelingwithpets #teslaroadtrip ♬ original sound - 𝗦𝗢𝗟𝗢𝗠𝗢𝗡

După doar câteva săptămâni în care a trăit în el, ea și-a dat seama că a făcut o greșeală imensă. Copleșită de anxietate și trăind într-un spațiu prea mare și nepotrivit pentru ea, Stephanie n-a mai stat pe gânduri. Și-a închiriat apartamentul și s-a mutat în propria mașină, alegând astfel să trăiască pe drumuri.

„M-am mutat în mașină, alături de animalele mele de companie, un câine și o pisică. M-am bucurat mult, m-am simțit mai bine și mi-am dat seama că am făcut alegerea potrivită. De atunci sunt pe drumuri”, a mai mărturisit femeia care și-a dat demisia și ales un job care îi permite să lucreze de la distanță, în încercarea de a-și suplimenta veniturile.

„Nu sunt singură. Călătoresc cu Snow, un cățel simpatic și o pisică năzdrăvană, pe nume Finley. Am mii de urmăritori și pe TikTok, cărora le arăt ce înseamnă să trăiești într-o mașină”, mai spune tânăra.

Citește și: O tânără a fost trimisă acasă de la job după ce șefii i-au reproșat că poartă o ținută indecentă: ”Ar trebui să-mi dau demisia?”

În ceea ce privește îngrijirea personală, ea spune că folosește băile publice, iar hainele le spală în aer liber și așteaptă să se usuce,  înainte să plece la drum.

„Dețin această mașină de anul trecut, din vară, iar de atunci mi-am petrecut nouă luni pe drumuri, călătorind prin SUA și Canada. În lunile de iarnă am trăit la fostul meu iubit, iar acum, cel mai probabil, voi apela la prieteni”, a mai spus ea.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri