regina letizia a spaniei
Actualitate

Regina Letizia atrage mereu atenția cu ținutele ei. / Foto: Profimedia

Gestul care arată cât de apropiată este regina Letizia a Spaniei de soacra sa. Fosta jurnalistă a arătat perfect la un eveniment public

Iubitoarele de modă din toată lumea își întorc mereu privirile către regina Letizia a Spaniei. Aceasta este recunoscută ca fiind una dintre cele mai stilate membre al unei familii regale. Recent, la un eveniment la care a participat alături de soțul ei, regele Felipe, Letizia a impresionat cu ținuta de zi, dar și cu semnificația ei.

regina letizia a spaniei

Citește și: Emoționanta îmbrățișare a unei mame! Regina Letizia și-a luat cu greu rămas bun de la fiica sa, care a plecat la studii în Țara Galilor

Nu de puține ori, regina Letizia a repurtat ținute, însă, de această dată, cea pe care a ales-o nu era din dulapul ei. Fosta jurnalistă a împrumutat de la soacra ei, regina Sofia, o rochie pe care aceasta a purtat-o acum 40 de ani.

Cu ocazia vizitei președintelui din Chile la Palatul Regal din Madrid, Letizia a adoptat o frumoasă ținută de zi, midi, cu mâneci scurte, brodată cu flori, care i-a venit de minune. Și-a accentuat talia subțire cu o curea, iar la nivel de păr și machiaj a preferat să se arajeze cât mai natural. Rochia a mai fost purtată de mama soțului său, în Roma, în 1981. În acest fel, soția lui Felipe a arătat că-și poartă soacra în suflet. De altfel, recent, Felipe, Letizia, cele două fiice ale lor și regina Sofia și-au făcut vacanța împreună în Insulele Baleare.

Regina Letizia, regina Sofia, printesele Leonor si Sofia ale Spaniei

Citește și: Regina Letizia a Spaniei, rafinată într-o ținută de zi complet albă. L-a însoțit pe regele Felipe la un eveniment în Madrid

Cum a ajuns jurnalista Letizia să fie regina Spaniei

Soţia lui Felipe al VI-lea al Spaniei, Letizia, a devenit, din 2014, regina Spaniei, după ce regele Juan Carlos I a abdicat, iar soţul ei a devenit rege.

Letizia Ortiz Rocasolano este considerată una dintre cele mai elegante capete încoronate din monarhiile europene. Înainte de a se căsători cu Felipe, ea a lucrat pentru filiala spaniolă a postului internaţional de ştiri CNN.

Citește și: Cea mai scumpă rochie de mireasă purtată vreodată de o prințesă europeană. Cum arată creația de șase milioane de lire

Waldo Saavedra şi Letizia ar fi devenit prieteni în anul 1996, atunci când ea locuia în Guadalajara (Mexic) şi lucra la publicaţia locală Siglo XXI. Potrivit celor de la The Times, la acea vreme Letizia se iubea cu Fernando Olvera, care era cântăreţ şi bun prieten cu Waldo. Cu toate acestea, pictorul a recunoscut public că în acea vreme se îndrăgostise de actuala Regină a Spaniei.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri