Irinel Columbeanu și Monica Gabor/ Foto: Facebook
Actualitate

Irinel Columbeanu și Monica Gabor/ Foto: Facebook

Irinel Columbeanu a fost cuprins de nostalgie. Ce spune fostul magnat despre vacanțele de la Paris petrecute cu Monica

După aproximativ jumătate de an de la instalarea sa în azilul de bătrâni din Ghermănești, Irinel Columbeanu, în vârstă de 66 de ani, își amintește cu nostalgie de epoca sa de glorie. Deși situația sa actuală nu este una prea confortabilă, fostul milionar își rememorează cu căldură vremurile în care era în centrul atenției. Într-un interviu recent, a dezvăluit detalii despre perioada în care călătorea în diverse destinații alături de fosta sa soție, Monica Gabor.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au fost unul dintre cele mai mediatizate cupluri din lumea showbiz-ului și au fost căsătoriți între anii 2006 și 2011. Recent, fostul magnat a acordat un interviu în care a discutat despre noua sa locuință, dar și despre timpurile în care trăiau luxuriant și își petreceau vacanțele în diverse locuri exotice.

Citește și: Cum se simte Irinel Columbeanu, după jumătate de an de când stă la azil: „Nu l-am văzut niciodată să plângă”. Irina îl sună săptămânal

„Culmea este că nu pot zice că mă plâng. Evident, e greu să pleci dintr-o vilă cu 18 camere și 18 băi și să ajungi instituționalizat printre bătrâni, dar domnul Cassian și personalul de aici mă fac să mă simt ca acasă”, a spus Irinel Columbeanu pentru actualitate.net.

De asemenea, fostul magnat a dezvăluit că medicii i-au interzis să călătorească în SUA pentru a o vizita pe Irinuca, dar menține legătura cu ea prin telefon și apeluri video: „Îmi este dor de Irina și, din păcate, din considerente medicale, nu mi se permite să zbor în SUA să o văd, iar nici ea nu își dorește să vină în România, dar o înțeleg. Mă consolez cu gândul că vorbim destul de des prin apel video”, a adăugat el.

În privința căsniciei cu Monica Gabor, Irinel Columbeanu a mărturisit că geamantanele Louis Vuitton pe care le deține în camera sa de la azil îi aduc aminte de vremurile când călătorea alături de aceasta la Paris.

Citește și: Câți bani a câștigat Irinel Columbeanu din vânzarea cărților pe care le-a scris. Fostul om de afaceri are planuri mari

„Diplomatul acesta «știe» mai multă geografie ca Magellan. În el țineam actele importante pe vremea când puteam să spun că am succes în afaceri. Acum țin doar permisul auto, un parfum și câteva cărți de vizită. Probabil e un automatism al meu să văd în diplomat un lucru important din trecut și din această cauză îl țin la capul patului. Dacă vedeți, am și pe șifonier tot setul de voiaj de la Vuitton, genți pe care le-am luat cu Monica de la Paris când nu ne mai încăpeau cumpărăturile, și făceam multe în acele vremuri, dar asta e, nu mai e cazul acum”, a mai spus Irinel Columbeanu.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri