irina columbeanu
Divertisment

Irina Columbeanu trăiește o viață frumoasă în SUA. a început deja să-și câștige propriii bani. / Foto: Instagram

Ce meserie și-a ales fiica lui Irinel Columbeanu. Irinuca i-a cucerit pe jurnaliștii americani la doar 15 ani

Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, și-a ales deja meseria, cu toate că are doar 15 ani. Puștoaica își dorește o carieră strălucită și muncește din greu pentru visul său, fiindcă meseria pe care vrea să o practice Irina este una dintre cele mai grele din lume. 

Irina Columbeanu, acum în vârstă de 15 ani, a atras deja atenția jurnaliștilor americani. Fiica Monicăi Gabor este elevă eminentă în clasa a X-a, la Malibu High School (MHS) și participă des la evenimente de robotică, dar și la alte activități extrașcolare. Puștoaica face parte dintr-o organizație numită „Boys and Girls Club of Malibu”, datorită căreia a ajuns în iulie anul acesta la un seminar de robotică. Elevii participanți au asamblat acolo 20 de roboți, creați cu scopul de a le oferi ajutor copiilor cu tulburări cerebrale.

Citește și: Cum a reușit Irina Columbeanu să-și câștige deja propriii bani. Suma strânsă până la 15 ani nu e deloc mică

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

„De fiecare dată când particip la astfel de evenimente, plec plină de încântare, pentru că fac parte dintr-un proiect care schimbă în bine viețile copiilor. De asemenea, capăt cunoștințe pe care altfel nu le-aș fi învățat. În aproximativ două-trei ore, au fost construite zeci de mașini și asta doar pentru că ne-am unit cu toții determinarea și abilitățile, lăsând deoparte orgoliile”, a declarat Irina Columbeanu pentru The Malibu Times.

Deși la finalul anului 2021 Irinel Columbeanu dezvăluia că fata lui are în plan să ajungă avocat, se pare că situația s-a schimbat și tânăra s-a reorientat. Acum a pornit pe un nou drum și speră să poată salva cât mai multe vieți în viitor. Cel mai mare vis al său este să devină chirurg, iar aceste proiecte reprezintă primul pas pe care l-a făcut pentru a transforma dorința în realitate.

Citește și: Irina Columbeanu, apariție rară pe rețelele sociale. Imaginile i-au cucerit pe fani: ”Ești foarte frumoasă, semeni cu tatăl tău!”

„Îmi doresc să devin chirurg cardiotoracic sau neurochirurg, iar pentru a realiza acest lucru sunt mereu în căutarea de noi oportunități, pentru a-mi spori cunoștințele în domeniu și pe care sper să le folosesc pentru a salva vieți, într-o bună zi. Mă prefăceam că mașina pe care o construiam era pacientul meu și, cu fiecare pas pe care îl făceam, îmi imaginam că eram mai aproape de a salva o viață. Lucru pe care îl făceam atât în realitate, cât și în imaginația mea.”, a povestit Irina Columbeanu.

Adolescenta locuiește în prezent cu mama ei în Statele Unite ale Americii, cu partenerul ei, Mr. Pink, și cu fiul acestuia. Irinel Columbeanu este împăcat cu decizia fiicei lui și crede că îi va fi mai ușor în viață dacă va studia într-o altă țară. El este un părinte deschis și a decis să își lase fiica să își urmeze toate visele.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri