andreea marin
Divertisment

Andreea Marin / Foto: Facebook

Cum a reușit Andreea Marin să slăbească 15 kilograme, în trei luni: „Ca să ajung ca în liceu, mai am de dat doar cinci”

Are aproape 50 de ani, dar acest lucru nu a împiedicat-o să se reinventeze. Ultimele trei luni au fost cu adevărat provocatoare pentru Andreea Marin, căci a slăbit 15 kilograme cu ajutorul unui specialist.

Mândră de reușitele ei, Andreea Marin a fost invitată în cadrul unei emisiuni TV, în cadrul căreia a vorbit despre cum a reușit să topească 15 kilograme. Secretul? Nuu este vorba despre o dietă drastică, ci despre un stil de viață.

„Am slăbit 15 kilograme în aproape 3 luni. Ca să ajung ca în liceu, mai am de dat jos doar 5 kilograme. În vacanță am dat jos un kilogram, deși am gustat tot ce mi-am dorit, dar cu cap. Am învățat să gătesc, am învățat că, dacă sunt pe fugă, trebuie să mă așez cu plăcere la masă, este o diferență. De regulă, luăm repede o farfurie, o punem pe masă, dar trebuie să-ți facă plăcere să stai la masă. Mi se pare atât de important să te așezi cu plăcere la masă,  nu prețuiam acest aspect. Am învățat să mă opresc puțin, să respir adânc. Poți mânca și pâine, dacă este fără gluten, cu maia.”, a declarat Andreea Marin, în cadrul emisiunii Vorbește lumea, potrivit Spectacola. 

Aceasta a mărturisit, de asemenea, că a renunțat la prăjeli și la combinațiile prea grele și a început să facă și mișcare, pentru a-și modela corpul.

Citește și: Andreea Marin, relaxare în costum de baie, pe marginea piscinei, în SUA. A dezvăluit ce face pentru a arăta atât de bine la 48 de ani

„Evit prăjelile, combinațiile complicate, mă axez pe legume, pește, supă. Aș face o mențiune, trebuie să dai gust mâncării, atâta vreme cât pui doar puțin parmezan deasupra, nu e nicio dramă, iar dovada e că am slăbit. Pe de altă parte, am senzația că stomacul s-a micșorat, nu mai simt nevoia să mănânc mai mult de un fel la masă, când mănânc un fel, e doar acel fel. Mănânc curat, fără combinații grele, aveam burtică, recunosc, acum e plat stomacul. În ultima lună, am adăugat și sportul, dar nu el m-a slăbit, mișcarea mă ajută să mă mențin flexibilă, îmi dă o stare de bine.

Dar dacă ai multe kilograme de dat jos, începe cu dietele, care te ajută să slăbești armonios. Contează și cum slăbești, fața mi s-a modificat foarte mult, aveam gușă. Nu vreau să mai aud nicio femeie care spune că are 50 de ani și nu poate slăbi, ne mințim, nu există nu se poate. Fără restricții exagerate. Vine Crăciunul, voi lua o felie de cozonac, sunt moldoveancă”, a mai spus fosta prezentatoare TV, care și-a etalat silueta într-o rochie midi, verde.

Andreea Marin

Citește și: Andreea Marin are numai cuvinte de laudă despre fiica ei. Violeta i-a oferit un motiv de mândrie: “S-a calificat în faza peste hotare”

În ceea ce privește motivele care au determinat-o să slăbească, ea a mărturisit că s-a confruntat cu niște probleme medicale, iar un doctor a sfătuit-o să slăbească.

„Respiram foarte greu, seara când mă așezam, simțeam că nu am aer. Am o istorie de probleme cardiace în familie, tatăl meu e ultimul care s-a stins din această problemă. Am fost la control și am ajuns la un medic care îmi spune că m-a văzut acum 20 de ani la emisiunea mea și mi-a spus că m-am schimbat cu 20 de kilograme în plus. Avem doua numere și jumătate în plus, față de azi. Doctorul mi-a spus că trebuie să dau kilogramele jos. Mi-a spus că voi respira ca prin minune, după ce slăbesc. Mi-a spus și care vor fi urmările, dacă merg în ritmul acesta”, mai spune Andreea Marin.

Are sau nu operații estetice Andreea Marin?

Într-o discuție cu cei de la click.ro, prezentatoarea tv a povestit, acum câteva luni, și cum stă la capitolul intervenții estetice și a spus, categorică, de ce refuză să-și facă vreo operație de natură estetică la față sau la corp. Singurele lucruri la care apelează sunt tratamentele faciale.

"Îți spun din start că nu am operații. Au încercat mulți, însă eu vreau să îmbătrânesc frumos, să trec frumos prin timp și demn. Bunicile mele, mama mea, aveau un ten frumos. Desigur, și hrana își spune cuvântul, în această poveste. Și mișcarea este importantă, așa că, iată, ai tot pachetul ca să trăiești frumos și demn", a declarat Andreea Marin despre operațiile estetice.

Citește și: Dieta cu ajutorul căreia Andreea Marin a slăbit 20 de kilograme. Ce nu mănâncă deloc: “Mă feresc de ele ca de ciumă”

La 48 de ani, vedeta se consideră o femeie împlinită și echilibrată, dar i-a luat ceva timp să ajungă la această "performanță": "Aș putea spune că trăiesc cel mai frumos și echilibrat moment al vieții mele. Da, sunt fericită. După 45 de ani, am ajuns la o înțelepciune, la o împăcare cu mine, cu limitele mele, cu știu ce îmi place. Am învățat să spun nu, că nu prea știam. Nu mă iubeam pe mine, mă biciuiam foarte mult, munceam foarte mult, ceea ce fac și astăzi, dar o fac puțin mai detașat. Nu mai am ceva de demonstrat nimănui, simt, pur și simplu, că lucrurile se așază, că sunt în echilibru și este foarte important psihic, sufletește, corpul tău nu mai trebuie să alerge mereu. Adică, îți cunoști limitele, nu le forța, ca să nu ajungi la limita sănătății".

Etichete: andreea marin , aparitie , slabit

Intrebarea zilei

Cum vă petreceți prima lună de vară?

Partenerii Nostri