andreea marin
Divertisment

Andreea Marin / Foto: Facebook

Andreea Marin s-a pozat fără machiaj, la primele ore ale dimineții. Fanii nu au contenit cu laudele: "Întotdeauna frumoasă"

O dovadă de curaj în zilele noastre este să fii persoană publică și să te lași văzută fără machiaj. Andreea Marin a făcut întocmai și și-a făcut un selfie la primele ore ale dimineții, pe care l-a și postat pe Instagram.

Fosta prezentatoare tv trece de câțiva ani printr-o perioadă foarte bună, mai ales după ce a intrat într-o relație cu diplomatul Adrian Brâncoveanu. În plus, faptul că fiica ei s-a mărit, iar astăzi este o domnișoară de 15 ani, cu preocupări frumoase și multe reușite îi umple sufletul de bucurie Andreei, iar asta se vede și la exterior.

Citește și: Andreea Marin, relaxare în costum de baie, pe marginea piscinei, în SUA. A dezvăluit ce face pentru a arăta atât de bine la 48 de ani

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În vârstă de 48 de ani, cea supranumită "Zâna Surprizelor" nu are nicio problemă în a se poza și elegantă din cap până-n picioare, la vreun eveniment, dar și în haine sport, la o tură de jogging, în curtea casei sale, în timp ce-și îngrijește plantele, sau fără machiaj, dimineața. Admiratorii au apreciat selfie-ul natural al Andreei, care își arată și ridurile din jurul ochilor și îmbrățișează normalitatea. Cu un surâs subtil pe față, vedeta și-a cucerit admiratorii. Laudele au curs, iar din cuvinte precum "om cu suflet frumos"; "mândrețe de doamnă" sau "întotdeauna o frumoasă" nu au scos-o.

Citește și: Violeta Bănică și fratele ei, Radu, ca desprinși din povești, la o gală prezentată de Andreea Marin. Eleganți, superbi și uniți

Are sau nu operații estetice Andreea Marin?

Într-o discuție cu cei de la click.ro, prezentatoarea tv a povestit, acum câteva luni, și cum stă la capitolul intervenții estetice și a spus, categorică, de ce refuză să-și facă vreo operație de natură estetică la față sau la corp. Singurele lucruri la care apelează sunt tratamentele faciale.

"Îți spun din start că nu am operații. Au încercat mulți, însă eu vreau să îmbătrânesc frumos, să trec frumos prin timp și demn. Bunicile mele, mama mea, aveau un ten frumos. Desigur, și hrana își spune cuvântul, în această poveste. Și mișcarea este importantă, așa că, iată, ai tot pachetul ca să trăiești frumos și demn", a declarat Andreea Marin despre operațiile estetice.

Citește și: Dieta cu ajutorul căreia Andreea Marin a slăbit 20 de kilograme. Ce nu mănâncă deloc: “Mă feresc de ele ca de ciumă”

La 48 de ani, vedeta se consideră o femeie împlinită și echilibrată, dar i-a luat ceva timp să ajungă la această "performanță": "Aș putea spune că trăiesc cel mai frumos și echilibrat moment al vieții mele. Da, sunt fericită. După 45 de ani, am ajuns la o înțelepciune, la o împăcare cu mine, cu limitele mele, cu știu ce îmi place. Am învățat să spun nu, că nu prea știam. Nu mă iubeam pe mine, mă biciuiam foarte mult, munceam foarte mult, ceea ce fac și astăzi, dar o fac puțin mai detașat. Nu mai am ceva de demonstrat nimănui, simt, pur și simplu, că lucrurile se așază, că sunt în echilibru și este foarte important psihic, sufletește, corpul tău nu mai trebuie să alerge mereu. Adică, îți cunoști limitele, nu le forța, ca să nu ajungi la limita sănătății".

 

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri