'Loose Women' TV Show, London, UK - 10 Dec 2021
Actualitate

Tom Parker, Kelsey Parker, în decembrie 2021. Profimedia

Kelsey, văduva lui Tom Parker, va transforma cenușa răposatului ei soț în bijuterii „speciale” pentru copiii lor

Văduva lui Tom Parker, Kelsey, a dezvăluit că va transforma cenușa răposatului ei soț în bijuterii „speciale” pentru copiii lor. Solistul trupei The Wanted s-a stins din viață la doar 33 de ani, la aproape un an și jumătate de când fusese diagnosticat cu o tumoră cerebrală inoperabilă.

Kelsey, în vârstă de 32 de ani, a declarat acum că le va oferi celor doi copii ai lor, Aurelia și Bodhi, bijuteriile cu semnificație deosebită când va fi momentul potrivit. Una dintre ele va ajunge și la mama regretatului cântăreț, Noreen.

Ea a spus pentru The Sun: „Va fi ceva cu adevărat special, un dar pe care copiii îl pot avea și le va fi oferit la un moment dat în viața lor, încă nu știu când”, a explicat ea. „Și-au pierdut tatăl, așa că acum au nevoie ca eu să fiu cât mai puternică pentru ei. Probabil oamenii spun: 'Nu-mi vine să cred că se confruntă cu această tragedie', dar nu am de ales decât să merg înainte.”

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Citește și: Soția lui Tom Parker, noi dezvăluiri după moartea acestuia: ”Am trăit fiecare zi, am avut speranță, ne-am iubit și am râs!”

Kelsey a povestit anterior că Aurelia este „foarte confuză” de moartea lui Tom și crede că este în turneu.

Ea a recunoscut că micuța de doi ani „nu prea înțelege că tata nu se va întoarce”, chiar și după ce a fost „foarte directă” și i-a spus adevărul, că acesta „a murit”.  „De câte ori vede poze cu Tom spune: „Este tatăl meu!”, a explicat Kelsey.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Tom Parker a aflat că are o formă de cancer la creier în stadiul patru în octombrie 2020. Atunci, medicii i-au spus că mai are de trăit 12 luni. Artistul n-a renunțat, a continuat să lupte pentru viața lui până în luna aprilie a acestui an, când a încetat din viață. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri