Linda Evangelista/ Profimedia
Actualitate

Linda Evangelista/ Profimedia

Linda Evangelista, despre medicamentele pe care le ia de când a fost diagnosticată cu cancer: „Sunt oribile. Te fac să te simți bătrân”

Linda Evangelista a dezvăluit în luna septembrie că a fost diagnosticată cu cancer mamar de două ori în ultimii cinci ani. Supermodelul în vârstă de 58 de ani a vorbit recent într-un interviu despre cum face față acestei boli și care este starea sa de sănătate actuală. 

Ea a recunoscut că a trecut prin mai multe intervenții chirurgicale, prin radioterapie și chimioterapie, și a fost nevoită să ia o mulțime de medicamente în ultimii cinci ani. Invitată la emisiunea „The View”, Linda a mărturisit că se credea o femeie puternică până când a fost supusă chimioterapiei. 

„De cinci ani iau medicamente fantastice care te fac să te simți bine”, a spus Linda sarcastică, apoi a continuat: „Sunt oribile și te fac să te simți ca un bătrân”. 

Citește și: Linda Evangelista dezvăluie că la 16 ani a fost presată să pozeze nud: M-am gândit atunci să renunț la modeling

Când a fost întrebată dacă boala a făcut-o să prețuiască mai mult viața, Linda a mărturisit: „Da. După ce am trecut prin atâtea operații m-am gândit că aș putea face față la orice. Dar nimic nu se compară cu chimioterapia”. 

De asemenea, supermodelul a vorbit și despre cicatricile dobândite în urma intervențiilor chirurgicale susținând că: „Sunt de acord cu ele. Le consider niște trofee”. 

Linda Evangelista a dezvăluit în urmă cu mai bine de o lună că a fost diagnosticată cu cancer mamar în 2018.

„A fost descoperit la mamografia anuală. Anumite părți nu arătau bine și, din cauza altor factori medicali, fără ezitare, pentru că am vrut să las totul în urmă, am optat pentru o mastectomie bilaterală. Am crezut că este cea mai bună variantă pentru mine. Cancerul mamar nu avea să mă ucidă pe mine”, a povestit ea, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

În iulie 2022, ea a simțit un nodul atunci când și-a palpat sânul și a știut că boala a revenit. Medicul oncolog i-a confirmat temerile, iar ea a fost fermă: „Nu vreau să arate frumos. Vreau să scoateți totul. Nu mor din cauza asta”, și-a amintit ea că i-a spus oncologului.

Citește și: Linda Evangelista, simbolul eleganței la 58 de ani. Prima apariție a modelului după ce a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer

Deși acesta i-a spus că pronosticul ei este bun, modelul a recunoscut că nu se poate bucura complet, pentru că rezultatul unei analize care indică riscul de cancer este mare. În plus, specialistul a avertizat-o că odată revenit, cancerul poate să fie și mai agresiv. Totuși, Linda a subliniat că știe că viitorul este incert, fapt pentru care este recunoscătoare pentru fiecare zi.

„Știu că sunt cu un picior în mormânt, dar sunt în modul de sărbătoare. Am trecut prin probleme grave de sănătate. Sunt în momentul în care sunt fericită pentru lansarea cărții mele. Sunt fericită să fiu în viață. Orice mi se întâmplă acum este ca un bonus”, a spus ea.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri