Melinda Gates
Actualitate

Melinda Gates a vorbit pentru prima dată despre divorțul de Bill Gates. / Foto: Profimedia

Melinda Gates, primele declarații despre ceea ce a dus la divorțul de Bill Gates. A suferit după destrămarea căsniciei de 27 de ani

Pentru prima dată de la anunțul divorțului de Bill Gates, Melinda French Gates a acceptat să stea de vorbă cu presa despre ceea ce a dus la separare și despre cum s-a regrupat după evenimentul pe care în urmă cu ceva timp nu-l credea posibil.

În timpul interviului cu Gayle King, Melinda a fost întrebată și despre aventura pe care Bill a avut-o cu o angajată acum 20 de ani, confirmată în mai 2021 și de un purtător de cuvânt al cofondatorului Microsoft.

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Cu siguranță cred în iertare, așa că am crezut că am rezolvat o parte din asta (din criza de cuplu creată de aventura extraconjugală -n.r.). Nu a fost o clipă sau un lucru anume care s-a întâmplat. Doar că a vent un moment în care ce se întâmpla era suficient să-mi dau seama că nu era 'sănătos' și nu puteam avea încredere în ceea ce aveam (ca soți -n.r.)", a declarat Melinda Gates.

Pierderea încrederii în cuplul pe care-l forma cu Bill Gates și, automat, și a celei în partener a erodat căsnicia.

Citește și: Cum arată insula pe care s-a refugiat Melinda Gates după anunțul divorțului. O noapte de cazare costă 132.000 $

Anunțul divorțului dintre Bill și Melinda, din mai 2021, i-a luat prin surprindere pe mulți, mai ales că erau văzuți ca unul dintre cele mai solide și influente cupluri din lume. La acel moment, cei doi au dat un comunicat comun, în care spuneau că nu mai cred că se pot dezvolta împreună în etapa următoare a vieții. În august, divorțul era finalizat, scrie People.

Melinda și Bill Gates și-au dorit divorțul, dar au suferit enorm din această cauză

Bill și Melinda Gates, 2015

Citește și: Averea colosală pe care Melinda și Bill Gates o au de împărțit: de la Codexul lui da Vinci la o mașină de 2 milioane de dolari

Separarea nu a fost ușoară pentru Melinda, deși a simțit-o ca pe un pas firesc. A trecut printr-o gamă largă de emoții și sentimente, de la tristețe la furie, un proces pe care l-a asemănat cu o perioadă de doliu. Acum, femeia de afaceri este într-o fază de acceptare și de vindecare, fiind gata ca anul acesta să nu-l mai petreacă suferind și gândindu-se la ce nu a mers în căsnicia ei.
La rândul lui, în decembrie, Bill Gates a spus și el că 2021 a fost cel mai dificil și neobișnuit an al vieții sale, care i-a adus multă tristețe pe plan personal.

Melinda și Bill Gates, front comun la nunta fiicei lor

Melinda gates, jennifer gates, bill gates

Citește și: Melinda Gates a înflorit după despărțirea de Bill Gates. Cum s-a distrat alături de fiica ei cea mare în New York

Deși s-au separat, Melinda și Bill au în continuare afaceri și multe lucruri de care trebuie să se ocupe împreună. Colaborează la fundația lor și fac front comun de fiecare dată când vine vorba despre cei trei copii ai lor.

În octombrie 2021, cei doi foști soți au apărut zâmbitori, de-a dreapta și de-a stânga fiicei lor de 25 de ani, Jennifer, pe care au condus-o la altar. În acele momente, Bill și Melinda au lăsat orice supărare sau neînțelegere și i-au organizat fetei lor o nuntă de poveste.

Foto: Getty Images, Profimedia, Instagram

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri