Kate Middleton/ Profimedia
Actualitate

Kate Middleton/ Profimedia

Motivul pentru care Kate Middleton își schimbă programul pentru următoarele săptămâni: „Îmi voi seta alarma mai devreme”

Kate Middleton a anunțat pe rețelele de socializare că programul său se va schimba pentru următoarele săptămâni, dezvăluind că își va seta alarma ceasului mult mai devreme. Prințesa de Wales este pregătită să susțină echipa de rugby a Angliei în Cupa Mondială de anul acesta. 

Într-un videoclip postat pe contul de Instagram, Kate Middleton, care este patroana cluburilor Rugby Football Union şi Rugby Football League, le-a urat echipelor din Marea Britanie mult noroc în Cupa Mondială de anul acesta, susținând că va fi alături de jucători pe tot parcursul acestei perioade. 

Citește și: Competiție surpriză de făcut cocktailuri între prințul și prințesa de Wales. William și Kate Middleton și-au arătat latura jucăușă

„Bună ziua, tuturor. Vreau să le urez celor din echipa Red Roses mult noroc la Cupa Mondială de Rugby din Noua Zeelandă. M-am distrat atât de mult cu voi toți la Twickenham la începutul acestui an și abia aștept să văd cum vă descurcați în timpul turneului. Pentru multe dintre echipe, aceasta va fi prima Cupă Mondială în care veți juca. Felicitări pentru selecția în echipă. Știu că acesta va fi un moment important în cariera voastră de până acum și sper să vă bucurați de fiecare minut. De asemenea, am fost încântat să aud că o parte din jucătorii echipei câștigătoare din 2014 s-a întors pentru a ajuta câștigarea cupei și anul acesta. Mult noroc pentru săptămânile următoare. Îmi voi seta alarma mai devreme pentru a vă încuraja tot timpul”, a declarat Kate, în vârstă de 40 de ani. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Prințesa de Wales și-a ales cu grijă și ținuta atunci când a purtat discursul motivațional, purtând un blazer roșu și un top alb, pe care l-a accesorizat cu o broșă cu trandafiri. 

Kate Middleton a devenit patroana rugby-ului englez la începutul acestui an

La începutul acestui an, Regina Elisabeta a II-a i-a acordat lui Kate Middleton patronajul Rugby Football Union şi Rugby Football League, foruri care s-au aflat până anul trecut sub tutela prințului Harry. 

„Sunt încântată că am sub patronaj Rugby Football League şi England Rugby. Două organizații fantastice, care se dedică valorificării puterii pe care sportul o poate avea în reunirea comunităților şi în a-i ajuta pe oameni să crească”, a notat Kate Middleton pe Twitter. 

Citește și: Kate Middleton a simțit „o mare presiune” atunci când a trebuit să aleagă numele copiilor ei: „Lumea era curioasă de cum se vor numi”

Kate Middleton este fană a rugbyului din copilărie. În 2015, ea a asistat la Cupa Mondială, în Anglia, şi în 2017 a fost prezentă la turneul celor Şase Naţiuni, la Paris. Soţia prinţului William are sub tutela sa şi All England Lawn şi Tennis Croquet Club, precum şi Lawn Tennis Association, SportsAid şi 1851 Trust. Inițiativa o va pune în concurență directă cu soțul ei, William, care este patronul Welsh Rugby Union, în timpul campionatelor de anul acesta.

Kate Middleton este primul membru al familiei regale care a preluat unul dintre patronajele prințulului Harry după ce el și Meghan Markle au părăsit viața regală și s-au mutat în California, SUA.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri