meghan markle
Divertisment

Meghan Markle se afla in fruntea clasamentului celor mai stilate personalitati ale anului 2019. Din acest top nu mai face parte nicio alta reprezentanta regala si cuprinde nume precum Kylie Jenner, Zendaya, Cardi B, Billie Eilish.

Meghan Markle susține că Palatul Buckingham a mușamalizat cearta dintre ea și Kate Middleton: „Am fost învinovățită pe nedrept”

Meghan Markle nu a fost primită cu brațele deschise în familia regală, iar acest lucru s-a aflat încă din primul ei an petrecut alături de prințul Harry. Unul dintre primele scandaluri cu cumnata sa, Kate Middleton, a pornit înainte de ziua nunții ei, în 2018. Fosta actriță susține că Palatul Buckingham a mușamalizat cearta dintre cele două, dând de înțeles că Meghan a fost cea vinovată. 

În timpul nunții ducilor de Sussex, care a avut în 2018, la Windsor, prințesa Charlotte, fiica lui Kate Middleton și a prințului William, a fost una din domnișoarele de onoare, alături de nepoatele lui Meghan, Rylan și Remi Litt, și nepoatele lui Harry, Zalie Warren și Florence van Cutsem.

Cu puțin înainte ca nunta să aibă loc, Meghan și Kate au avut parte de un incident, care nu a fost niciodată explicat pe deplin, certându-se în legătura cu rochia purtată de micuța Charlotte, de unde a reieșit că Meghan ar fi făcut-o pe Kate să plângă. Cu toate acestea, în interviul oferit pentru Oprah în 2021, Meghan a declarat că cea care a plâns a fost ea, și nu Kate.

Citește și: Kate Middleton și Meghan Markle n-au făcut pace la înmormântarea reginei Elisabeta a II-a. Cele două n-ar fi vorbit deloc una cu alta

„Cea mai grea parte a fost să fiu învinovățită pentru ceva ce nu numai că nu am făcut, dar mi s-a întâmplat mie. Oamenii care au fost prezenți la nunta noastră știu adevărul și că nu s-a întâmplat deloc cum s-a spus în presă. Știu că și Kate ar fi spus adevărul dacă i s-ar fi dat ocazia. Dar ei nu au vrut să vorbim despre asta, așa că au lăsat să se înțeleagă că eu am fost de vină”, a declarat Meghan Markle în timpul interviului cu Oprah. 

În cartea „Courtiers: The Hidden Power Behind The Crown”, scrisă de Valentine Low, autorul a declarat că Meghan a devenit „obsedată” după incident și a dorit ca Palatul Buckingham să clarifice lucrurile. „Ei (Palatul) au considerat că ar fi o greșeală gravă să înceapă să vorbească despre lucrurile personale legate de diferențele dintre membrii Familiei Regale. Nu doar că nu au vrut să se vorbească despre membrii familiei regale, dar s-au temut că acest subiect va crea un precedent, ceea ce va face pe viitor să nu mai poată să evite să comenteze despre lucrurile personale. Acesta a devenit un punct major de dispută între Meghan și consilierii ei de presă”, relatează Valentine Low. 

Meghan a vrut să fie „respinsă” de Palatul Buckingham, pentru a putea pleca alături de prințul Harry

De asemenea, tot în cartea „Courtiers: The Hidden Power Behind The Crown”, Valentine Low a declarat că planul lui Meghan Markle de a părăsi familia regală a fost pus în aplicare de la bun început. Fosta actriță și-a dorit să nu fie plăcută de Palatul Buckingham, pentru a putea pleca cât mai ușor alături de prințul Harry.

Ducele și ducesa de Sussex și-a anunțat plecarea din familia regală în 2020. Într-o declarație de la acea vreme, Harry și Meghan au spus că intenționează să „lucreze pentru a deveni independenți financiar”, în timp ce își împart timpul între Marea Britanie și America de Nord. Ei au continuat să discute despre tânărul lor fiu Archie și despre planurile lor de a-l crește cu o „apreciere pentru tradiția regală în care s-a născut”.

Citește și: Când s-au logodit, de fapt, prințul Harry și Meghan Markle. Ducii de Sussex au ascuns un detaliu inedit

Un fost membru al personalului familiei regale a fost citat în cartea menționată ma sus, declarând că: „Ea căuta atenție și noi asta i-am dat. Trebuia să dovedim că instituția se va apleca în fața ei pentru a o face fericită. S-a simțit că nu asta își dorea, ci că voia să fie respinsă”. 

„O mulțime de oameni cumsecade, care au crezut în Meghan la început și doreau să o facă să se simtă bine și apreciată, au ajuns să fie atât de dezamăgiți, încât au început să creadă că orice făcea sau spunea, făcea parte dintr-un plan deliberat, dintr-o strategie care avea ca finalitate plecarea ei din familia regală. Poate, spuneau ei, nimic din ce făcea Palatul nu ar fi fost vreodată suficient de bun pentru ea”, a declarat Valentine Low.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?