emouree johnson
Actualitate

O fetiță de 7 ani, rămasă fără mamă prea devreme, s-a apucat să vândă limonadă pentru că avea nevoie de bani. / Foto: captură video YouTube WHNT News 19

Motivul sfâșietor pentru care o fetiță de 7 ani s-a apucat să vândă limonadă. Copila a rămas orfană de mamă pe neașteptate

Emouree Johnson, o fetiță de 7 ani din Alabama, s-a apucat să vândă limonadă pentru că avea nevoie disperată de bani. Micuța de clasa întâi a rămas orfană de mamă în luna martie.

Oamenii s-au adunat în dreptul casei lui Emouree pentru a-și oferi sprijinul și a o ajuta să adune banii necesari pentru a plăti piatra funerară a mamei sale, Karli, care a murit subit la doar 29 de ani. Copila de 7 ani a deschis un stand de limonadă, iar vestea s-a răspândit pe rețelele sociale și în comunitatea locală, astfel încât o mulțime de oameni au făcut coadă să cumpere o băutură răcoritoare, să-i dea câțiva bănuți fetiței și să-i spună câteva cuvinte de încurajare. Emouree a reușit să strângă aproape 10.000 de dolari, scrie Daily Mail.

Citește și: Reacții furibunde după ce un brand și-a descris rochia foarte scurtă și decupată ca perfectă pentru o înmormântare: “Lipsă de respect”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Doar un dolar a cerut fata pentru un pahar cu limonadă, dar oamenii s-au arătat generoși la capitolul bacșișuri. La standul ei au venit vecini, pompieri, asistente medicale și chiar polițiști și motocicliști. Bine pregătită, cu pahare de unică folosință și un borcan imens cu limonadă, puștoaica a avut lângă ea și o poză cu mama pierdută prea devreme. S-a ocupat personal de servirea tuturor clienților.

"Nu credeam că doar făcând limonadă voi aduna atât de mulți oameni", a spus Emouree pentru o publicație locală.

Fetița de 7 ani a primit sprijin și din partea unor firme care se ocupă de crearea de monumente funerare, care s-au oferit să se ocupe de piatra funerară a mamei ei. În acest fel, banii pe care Emouree i-a strâns vor merge într-o altă direcție care să ajute familia, mai ales că ea a rămas în grija bunicii sale.

Citește și: Marilyn Monroe era falită când a murit. Scriitoarea Joyce Carol Oates: ”Nu avea bani nici pentru o înmormântare!”

Etichete: fetita , orfana , limonada

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri