O fetiță a ajuns să cântărească 45 de kilograme la doar cinci ani
Actualitate

O fetiță a ajuns să cântărească 45 de kilograme la doar cinci ani / Profimedia Images

O fetiță cântărește 45 de kilograme la doar cinci ani, din cauza unei boli, iar mama ei e disperată: ”Vrea să mănânce încontinuu!”

O femeie, mama unui copil de cinci ani, a fost nevoită să instaleze o poartă de siguranță în bucătărie, pentru ca fiica ei să nu se mai furișeze să ia mâncare.

Holly Williams este mama unei fetițe pe nume Harlow, în vârstă de cinci ani. Diagnosticată cu sindromul Prader Willi, o afecțiune rară, care este descrisă prin lipsa cromozomului 15, responsabil de controlul foamei, aceasta nu resimte senzația de sațietate, motiv pentru care cere mâncare încontinuu.

O fetiță a ajuns să cântărească 45 de kilograme la doar cinci ani

Citește și: Prințul Harry susține că a fost născut pentru a-și salva fratele în cazul unei urgențe medicale: "Dacă i s-ar întâmpla ceva lui Willy"

Pentru că la vârsta de cinci ani cântărește deja 45 de kilograme, Holly, mama fetei, s-a gândit la o metodă drastică pentru a o ține departe de mâncare.

O fetiță a ajuns să cântărească 45 de kilograme la doar cinci ani

Femeia, care trăiește în New Port, Țara Galilor, a dezvăluit că a instalat o poartă de siguranță și, în plus, se gândește tot mai des la ideea de a instala încuietori la dulapurile din bucătărie, pentru a ascunde mâncarea.

”Dacă ar fi să las o farfurie cu prăjituri deoparte și nu aș fi prin preajmă, Harlow le-ar mânca cu ușurință pe toate. S-a mai întâmplat de multe ori înainte”, a mărturisit femeia, potrivit The Sun.

Citește și: Sufletele pereche există! S-au cunoscut în adolescență la Marele Canion, iar șapte ani mai târziu s-au reîntâlnit și s-au îndrăgostit

”Ea mănâncă tot de fiecare dată și imediat spune că îi este foame. Este foarte greu pentru că vrea să mănânce mereu și trebuie să mă asigur că nu se întâmplă asta", a mai dezvăluit femeia, care a mărturisit că aceasta cântărește deja 45 de kilograme, ceea ce este foarte mult pentru un copil de vârsta ei.

Înainte de a o avea pe Harlow, Holly nu știa ce este sindromul Prader Willi, însă a fost sigură că este ceva în neregulă cu fiica ei atunci când a văzut că nu se dezvoltă într-un mod obișnuit.

”Era foarte mică, cântărea doar două kilograme, nu obișnuia să plângă. Medicii au presupus că este sindromul Prader Willi, pentru că și-au dat seama și din trăsăturile ei!”, a mai povestit aceasta, dezvăluind, de asemenea, că fetița se confruntă și cu probleme de mobilitate.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri