thalita do valle
Actualitate

Brazilianca Thalita do Valle a murit în războiul din Ucraina. / Foto. TikTok

O braziliancă de 39 de ani, fost model și actriță, ucisă în războiul din Ucraina. Se alăturase forțelor militare acum trei săptămâni

Thalita do Valle, o braziliancă de 39 de ani, fost model, a plecat acum trei săptămâni în Ucraina, pentru a lupta împotriva invadatorilor ruși. Din nefericire, aceasta a fost ucisă atunci când o rachetă a lovit buncărul din Harkov în care se ascundea.

Thalita nu era la prima misiune de acest timp, după ce înainte a luptat și împotriva ISIS în Irak, dar până să ia această alegere curajoasă, femeia fusese model, scrie Daily Mail. În atac a murit și un alt soldat brazilian, în vârstă de 40 de ani, care se întorsese la buncăr să o găsească pe Thalita.

Citește și: E cea mai curtată ucraineancă. A primit 1000 de cereri în căsătorie, dar e supărată că bărbații se folosesc de război pentru a o aborda

@thazinhaaaaaaaaaa Me disseram: vc não vai a Ucrânia ajudar os indefesos; animais, crianças? Quem falou que não? Já estou aqui a quase um mês! E vc faz por vc só ou faz algo por alguém? Feliz em ser aceita em TODOS batalhões e ser a única brasileira (novamente), assim como no Iraque, fui a única brasileira nos fronts...#slavaukraine #batalion #lugardemulheréondeelaquiser ♬ som original - @____crisleny_oliver_____@

Brazilianca a documentat experiențele ei pe TikTok și YouTube. Aceasta a lucrat ca model și actriță în urmă cu mai mulți ani, pentru ca mai apoi să studieze Dreptul și să se implice în misiuni militare sau de salvare a animalelor. Aceasta a învățat să tragă cu arma de la lunetiștii din forțele militare din Kurdistan. Un scriitor lucra cu brazilianca pentru a transpune experiența ei din Ucraina într-o carte.

Fratele victimei o descrie pe Thalita drept o eroină înzestrată cu vocația de a salva vieți și de a participa în misiuni umanitare. Acesta a dezvăluit că sora lui era în Ucraina de doar trei săptămâni, unde era implicată și în misiuni de salvare, dar a fost și trăgător. Thalita supraviețuise unui alt bombardament în Kiev. Atunci, le-a explicat rudelor sale că nu poate folosit mult telefonul pentru că era monitorizat de forțele ruse prin intermediul dronelor.

Citește și: Reacția unei refugiate din Ucraina, acuzată că a fugit cu soțul unei britanice: “Nu am furat pe nimeni. A fost decizia lui”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri