O femeie însărcinată a fost dată afară din sala de fitness/ Shutterstock
Actualitate

O femeie însărcinată a fost dată afară din sala de fitness/ Shutterstock

O femeie însărcinată a fost dată afară din sala de fitness. Proprietarului nu-i plăcea că i se vede burta

O femeie s-a confruntat cu cea mai ciudată situație din viața ei, atunci când a fost rugată să părăsească sala de fitness, motivul fiind felul în care este îmbrăcată. Proprietarul a fost deranjat de burta femeii, care este însărcinată în cinci luni. 

Ea a povestit într-un videoclip pe care l-a postat pe contul ei de TikTok că a mers ca de obicei la sala de sport de lângă locuința sa și s-a apucat de antrenamente, atunci când proprietarul a pus-o într-o situație „stânjenitoare”. Bărbatul i-a spus că ar trebuie să se schimbe și să-și acopere burta de gravidă, pentru că îi face pe ceilalți clienți să se simtă inconfortabil. 

Citește și: O tânără de 21 de ani a fost dată afară din supermarket din cauza ținutei provocatoare: „S-au purtat așa pentru că sunt irezistibilă”

„M-a pus să aleg, ori mă schimb, ori plec”, a mărturisit femeia”. 

Tânăra nu purta nicio ținută provocatoare sau ofensatoarea, având doar un maiou și o pereche de colanți pentru sport. Cu toate acestea, burtica era foarte proeminent și se vedea prin pantalonii mulați. 

„Am încercat să fiu destul de respectuoasă, dar sincer a fost ofensator”, a explicat femeia. „A fost cel mai nebunesc lucru pe care putea cineva să mi-l spună. Sunt șocată de situație”. 

@emiandandrew Make it make sense… idk what do you think? #dresscode #gymtok #pregnancy #pregnancyworkout ♬ Chill Vibes - Tollan Kim

Nu este prima femeie care este dată afară din sala de sport din cauza ținute. Azucar Alejandra, un model din Mexic, a avut parte de același tratament. Ea a povestit, în cadrul unui videoclip postat pe TikTok, că a mers la sală să se antreneze, dar a avut parte de o experiență tare neplăcută.

Citește și: Reacții furibunde după ce un brand și-a descris rochia foarte scurtă și decupată ca perfectă pentru o înmormântare: “Lipsă de respect”

Îmbrăcată într-un sutien gri și în colanți, modelul, care este originar din Leon, Guanajuato, Mexic, a fost certată pentru ținuta pe care a purtat-o, angajații cerându-i să pună pe ea un tricou sau să plece acasă, pentru că îi distrage pe ceilalți clienți.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?