O femeie însărcinată a fost dată afară din sala de fitness/ Shutterstock
Actualitate

O femeie însărcinată a fost dată afară din sala de fitness/ Shutterstock

O femeie însărcinată a fost dată afară din sala de fitness. Proprietarului nu-i plăcea că i se vede burta

O femeie s-a confruntat cu cea mai ciudată situație din viața ei, atunci când a fost rugată să părăsească sala de fitness, motivul fiind felul în care este îmbrăcată. Proprietarul a fost deranjat de burta femeii, care este însărcinată în cinci luni. 

Ea a povestit într-un videoclip pe care l-a postat pe contul ei de TikTok că a mers ca de obicei la sala de sport de lângă locuința sa și s-a apucat de antrenamente, atunci când proprietarul a pus-o într-o situație „stânjenitoare”. Bărbatul i-a spus că ar trebuie să se schimbe și să-și acopere burta de gravidă, pentru că îi face pe ceilalți clienți să se simtă inconfortabil. 

Citește și: O tânără de 21 de ani a fost dată afară din supermarket din cauza ținutei provocatoare: „S-au purtat așa pentru că sunt irezistibilă”

„M-a pus să aleg, ori mă schimb, ori plec”, a mărturisit femeia”. 

Tânăra nu purta nicio ținută provocatoare sau ofensatoarea, având doar un maiou și o pereche de colanți pentru sport. Cu toate acestea, burtica era foarte proeminent și se vedea prin pantalonii mulați. 

„Am încercat să fiu destul de respectuoasă, dar sincer a fost ofensator”, a explicat femeia. „A fost cel mai nebunesc lucru pe care putea cineva să mi-l spună. Sunt șocată de situație”. 

@emiandandrew Make it make sense… idk what do you think? #dresscode #gymtok #pregnancy #pregnancyworkout ♬ Chill Vibes - Tollan Kim

Nu este prima femeie care este dată afară din sala de sport din cauza ținute. Azucar Alejandra, un model din Mexic, a avut parte de același tratament. Ea a povestit, în cadrul unui videoclip postat pe TikTok, că a mers la sală să se antreneze, dar a avut parte de o experiență tare neplăcută.

Citește și: Reacții furibunde după ce un brand și-a descris rochia foarte scurtă și decupată ca perfectă pentru o înmormântare: “Lipsă de respect”

Îmbrăcată într-un sutien gri și în colanți, modelul, care este originar din Leon, Guanajuato, Mexic, a fost certată pentru ținuta pe care a purtat-o, angajații cerându-i să pună pe ea un tricou sau să plece acasă, pentru că îi distrage pe ceilalți clienți.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri