Lowri Rose
Divertisment

Lowri Rose / Foto: Instagram

A fost dată afară de pe patinoar din cauza fustei mult prea scurte. Cum arată ținuta care i-a făcut pe ceilalți să o reclame

O tânără din Țara Galilor a crezut că va petrece o seară frumoasă alături de prieteni la un patinoar din Cardiff, însă a avut neplăcuta surpriză să fie dată afară de pe ringul de gheață. Motivul? Ținuta purtată, pe care unii dintre ceilalți clienți au considerat-o nepotrivită.

Lowri Rose, o fată care a vrut să se distreze la un târg de Crăciun, a declarat, pentru Daily Star, că seara i-a fost distrusă când i s-a cerut să iasă de pe patinoar pentru că purta o fustă foarte scurtă. Britanica devenită model online, cu zeci de mii de urmăritori pe rețelele sociale, a dezvăluit că s-a simțit "umilită".

Citește și: Reacții furibunde după ce un brand și-a descris rochia foarte scurtă și decupată ca perfectă pentru o înmormântare: “Lipsă de respect”

@realbarbiespice

The skirt that made the news 😭 madness lol

♬ Montero x The Hub - Jude

Citește și: O fostă spioană se laudă că poate cuceri orice bărbat. A trecut prin întâmplări desprinse parcă din filme, dar acum duce o viață de vis

Îmbrăcată într-un pulover scurt, cu vedere la abdomenul tatuat și cu guler înalt pe gât, și o fustă scurtă, cu pliuri, pe sub care a avut pantaloni scurți, blonda a stârnit rumoare pe patinoar, iar o femeie s-a plâns că ținuta ei este nepotrivită.

@realbarbiespice #winterwonderland ♬ original sound - Lowri Rose

"De îndată ce au vrut să mă scoată de pe gheață, mi-am dat seama de ce s-a întâmplat asta. Știu că se datorează felului în care arăt, deoarece este un lucru frecvent care mi se întâmplă din partea unor femei. E păcat că unele dintre el nu își dau seama că fac o greșeală. Dacă mi se ridica fusta și cineva voia să mă anunțe, n-aș fi avut nicio problemă, dar nu vreau să fiu umilită în public. Nu există un cod vestimentar obligatoriu pentru mersul la patinoar, așa că nu văd o problemă cu purtatul unei fuste. Am crescut patinând și nu este neobișnuit ca patinatorii să poarte haine mititele. Voi continua să port ținute care să mă facă să mă simt încrezătoare, întâmplarea asta nu a schimbat nimic", s-a plâns Lowri în presă și pe rețelele sociale.

Citește și: Ea e tânăra care crede că nu poate obține jobul mult visat pentru că e prea atrăgătoare: “Ai un preț mare de plătit dacă ești frumoasă”

 

Foto: Instagram

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri