Eve Jobs
Divertisment

Eve Jobs, Foto: Profimedia

Fiica cea mică a lui Steve Jobs, plimbare cu barca pe lacul Como. Eve Jobs și-a etalat picioarele de model într-o fustă mini

În timp ce toată lumea bună de la Hollywood s-a strâns la evenimentul anului, Meta Gala, fiica cea mică a lui Steve Jobs, Eve, se bucură de o vacanță în Como, Italia, alături de câțiva prieteni.

Tânăra, în vârstă de 23 de ani, care a pășit deja în lumina reflectoarelor datorită campaniilor de modă la care a participat, a fost surprinsă de fotoreporteri în orașul italian în timpul unei plimbări cu barca pe lacul Como.

Îmbrăcată într-o ținută de vară, îndrăzneață, formată dintr-un sutien de baie negru și o fustă mini, Eve și-a pus în evidență picioarele de model și silueta suplă, dar și gusturile vestimentare sofisticate. Relaxată, tânăra s-a bucurat de compania prietenilor, deloc deranjată de prezența paparazzilor care au fotografiat-o din toate unghiurile.

Eve Jobs plimbare cu barca pe lacul Como
Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Citește și: Ce nu s-a văzut la Festivalul de Film de la Veneția. Motivul pentru care Ben Affleck a împins un bărbat în aeroport

Eve Jobs este fiica cea mică a fondatorului Apple și a investitoarei miliardare Laurene Powell-Jobs. Părinții ei s-au cunoscut în 1989, când Jobs ținea un discurs la Stanford Graduate School of Business, unde Powell studia.

După ce s-au căsătorit, au avut trei copii: Reed (29 de ani), Erin (25 de ani) și Eve. Jobs mai are o fată, Lisa Brennan-Jobs (42 de ani), dintr-o relație anterioară.

Pe lângă faptul că este o tânără extrem de frumoasă, care și-ar putea construi cu ușurință o carieră în lumea modei, Eve Jobs este și foarte talentată în ale echitației. Ba mai mult, aceasta și-a făcut deja un lume în echitație, clasându-se pe locul 5 în concursul de sărituri al călăreților sub 25 de ani.

Eve Jobs plimbare cu barca pe lacul Como

Citește și: Emma Răducanu, apariție spectaculoasă la Met Gala. Senzația tenisului a strălucit într-o ținută nonconformistă

Anul acesta a absolvit cursurile de tehnolgoie științifică și societate la Universitatea Stanford.

Eve nu a primit bani din moștenirea lăsată de tatăl ei

Înainte de a muri,  în octombrie 2011, Jobs avea o avere estimată la $10,2 miliarde. Fiica sa cea mare, Lisa, a primit o sumă importantă de bani, după decesul tatălui ei, dar cea mai mare parte a averii a mers la Powell-Jobs care nu plănuiește să o lase celor trei copii ai săi. 

Powell-Jobs are o avere de $35,4 miliarde de dolari, iar ea a declarat, acum câteva luni, pentru The New York Times, că nu este „nimic corect” în legătură cu o avere moștenită.

VEZI SI: Cele mai puternice antibiotice naturale: usturoiul, ghimbirul sau scorțișoara, aliații noștri în lupta cu infecțiile

„Am moștenit averea de la soțul meu căruia nu i-a păsat de acumularea acesteia”. „Lucrez în onoarea muncii sale si mi-am dedicat viața pentru a face tot ce-mi stă în putință pentru a distribui eficient această avere, așa încat să poată beneficia de ea oameni și comunități, într-un mod viabil”.

„Nu sunt interesată de construirea unei averi care să fie moștenite, iar copiii mei știu asta. Pe Steve nu-l interesa așa ceva. Dacă voi trăi îndeajuns de mult, se va sfârși odată cu mine”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri