EXCLUSIVE: A Full-time Fitness Transformation Coach Shares Her Healthy Lifestyle Tips After Overcoming PTSD Caused By Childhood Trauma By Shunning Fad Diets And Weight Loss Products And Utilising Weightlifting And Healthy Living
Actualitate

Această tânără de 24 de ani, care lucrează acum ca antrenor de fitness, a dezvăluit cum se menține în formă

O tânără de 24 de ani a ajuns la spital din cauza sucurilor de detoxifiere, iar acum e de nerecunoscut: ”A fost un drum lung!”

O tânără în vârstă de 24 de ani, care lucrează ca antrenor de fitness în prezent, a impresionat o lume întreagă după ce a dezvăluit cum a reușit să-și sculpteze trupul după ce s-a luptat cu sindromul post-traumatic după o copilărie extrem de dificilă.

Marissa Remy are 24 de ani, trăiește în California de Sud, Statele Unite ale Americii și s-a luptat ani de zile cu sindromul post-traumatic. După ani de zile în care s-a luptat cu această afecțiune și a urmat numeroase diete, ea a ajuns internată în spital, fiind subnutrită. Acum, însă, ea se mândrește cu un trup perfect și a vorbit despre stilul de viață pe care l-a adoptat.

EXCLUSIVE: A Full-time Fitness Transformation Coach Shares Her Healthy Lifestyle Tips After Overcoming PTSD Caused By Childhood Trauma By Shunning Fad Diets And Weight Loss Products And Utilising Weightlifting And Healthy Living

Citește și: Meghan Markle și prințul Harry, puși la zid după interviul acordat lui Oprah: Prințul Albert: ”Astfel de lucruri n-ar trebui expuse!”

În urmă cu câțiva ani, Marissa Remy a vrut să-și schimbe stilul de viață, însă a ajuns internată la spital, după ce a urmat o dietă bazată pe sucuri de detoxifiere și alte produse de slăbit promovate în reviste.

Ulterior, însă, ea a învățat cum să-și vindece sindromul de stres post-traumatic și, mai mult de atât, a adoptat un stil de viață sănătos, bazat de sport și pe alimentație echilibrată. Astfel, tânăra de 24 de ani se mândrește acum cu o siluetă perfectă și continuă să învețe și alți oameni cum să se mențină în formă.

Marissa, care acum e antrenor de fitness, este activă pe rețelele sociale, unde a adunat o comunitate de aproape 60.000 de urmăritori. Acolo, ea face publice filmulețe cu antrenamente, rețete sănătoase, dar și imagini inedite, în cadrul cărora își etalează trupul perfect.

Ani de zile s-a luptat cu stresul post-traumatic, iar medicii i-au spus că va avea întotdeauna probleme de sănătate, însă Marissa s-a străduit în fiecare zi să-și revină. Astfel, cu ajutorul sportului și a alimentației sănătoase, ea a reușit să se facă refacă.

Citește și: Tammy Hembrow, într-o rochie mulată, care evidențiază corpul super tonifiat. Cum arată regina fitnessului

”Am început să merg la sală la începutul liceului cu dorința de a fi bodybuilder într-o zi. A fost un drum lung, însă mă bucur că am reușit. Am avut nevoie de trei ani pentru a câștiga masă musculară.”, a mai adăugat ea, potrivit Daily Mail.

În ceea ce privește dieta ei, ea mănâncă 3.000 de calorii pe zi, însă alege alimente organice, precum smoothie-uri verzi, dar și ouă, curcan, pui, iaurt grecesc, dar și orez, fructe și ovăz. De asemenea, ea consumă și mere, avocado și ciocolată neagră.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri