printesa charlene
Divertisment

Prințesa Charlene e de la jumătatea lui noiembrie 2021 internată într-o locație secretă, unde are parte de îngrijire. / Foto: Profimedia

Prințesa Charlene de Monaco, din nou în centrul atenției. Ce ar intenționa să facă după ce se va vindeca

Prințesa Charlene de Monaco nu a stat departe doar de evenimentele publice în ultimele luni, ci și de familia ei, potrivit presei internaționale. Totuși, aceasta ar avea un plan mare după ce se va recupera. 

Potrivit unor surse apropiate acesteia, prințesa Charlene de Monaco, în vârstă de 44 de ani, nu și-a mai văzut copiii, pe gemenii Gabriella și Jacques, de la Crăciun.

Citește și: Cele mai noi informații despre recuperarea prințesei Charlene. Pe lângă oboseala fizică și emoțională, s-au mai adăugat alte probleme

Frumoasa Italia… Țara care joacă rol de muză se lasă descoperită în Comorile ascunse ale Italiei, de la 21:00 pe Digi Life, în Digi Online.

Informația a fost făcută publică de Brittani Barger, jurnalistă la Royal Central, pentru Express UK.

”Ei s-au dus să o vadă înainte de Crăciun. Nu știm dacă au mers să o viziteze și de ziua ei sau nu, însă sunt sigur că ea își dorește să se facă bine cât mai repede, ca să fie cu ei. Nu pot să-mi imaginez ca la vârsta aceea mama să fie plecată pentru mult timp. Cred că este dificil pentru orice copil. Cu siguranță pun multe întrebări.”, a declarat ea pentru sursa respectivă.

Totodată, surse citate de revista Closer susțin că prințesa Charlene și-ar dori să plece din țară după ce se va face bine. Nu vrea, însă, să plece singură, ci alături de gemenii ei.

”Îl va ruga pe Albert să călătorească pentru a-i vedea”, a spus o sursă citată de revista menționată.

Conform sursei citate, soția prințului Albert n-ar avea niciun gând să revină în Monaco, ci intenționează să se mute în Elveția alături de cei doi copii ai ei.

Prințesa Charlene de Monaco suferă de ”oboseală emoțională și psihică”

La începutul anului, eprezentanții de la Palat au transmis un comunicat în care au vorbit despre recuperarea prințesei Charlene ca fiind ”satisfăcătoare și încurajatoare”. Tot atunci, însă, ei spuneau că va mai rămâne în clinică câteva săptămâni.

Citește și: Adevărul despre întoarcerea prințesei Charlene în Monaco. Cumnata ei, noi declarații: ”Este foarte fericită să fie acasă!”

Prințesa Charlene, care a împlinit 44 de ani în luna ianuarie și și-ar fi sărbătorit ziua de naștere singură, întrucât se află într-o clinică situată la câțiva kilometri de Monaco. Ea a ajuns acolo la scurt timp după ce s-a întors din Africa, întrucât a fost diagnosticată cu ”oboseală profundă emoțională și psihică”, după cum declara prințul Albert în luna noiembrie.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri