Prințesa Charlene și prințul Albert la cursa de Formula 1 din Monaco/ Profimedia
Actualitate

Prințesa Charlene și prințul Albert la cursa de Formula 1 din Monaco/ Profimedia

Prințesa Charlene, superbă la cursa F1 din Monaco. Soția prințului Albert arată bine și se simte bine, după problemele din ultimii ani

Familia regală din Monaco a fost în centrul atenției în timpul cursei de Formula 1 din Monaco, unde prințesa Charlene a atras toate privirile într-o apariție rară alături de soțul ei, prințul Albert.

Duminică, la unul dintre cele mai importante evenimente ale anului, prințesa Charlene a demonstrat încă o dată că are un simț extraordinar al stilului. Mama a doi copii a uimit într-o salopetă de culoare albastru regal, care îi sublinia perfect talia. Cu părul blond coafat elegant, Charlene și-a completat ținuta cu pantofi cu toc negri, cercei supradimensionați aurii, ochelari de soare și un machiaj minimalist, ideal pentru o zi însorită.

Prințesa Charlene și prințul Albert la cursa de Formula 1 din Monaco/ Profimedia
Prințesa Charlene și prințul Albert la cursa de Formula 1 din Monaco/ Profimedia

Cuplul regal este obișnuit să participe la Marele Premiu local, uneori aducându-și copiii, pe gemeni Jacques și Gabriella, în vârstă de nouă ani, pentru a urmări cursa. Duminică, Charlene și Albert au fost văzuți vorbind și privind fascinați cursa, dar și discutând cu CEO-ul de Formula 1, Stefano Domenicali. 

Citește și: Dezvăluiri despre prințesa Charlene de Monaco. Fostul contabil: „Angaja imigranți ilegali, făcea cheltuieli periculoase”

Prințesa Charlene și soțul ei, prințul Albert, au participat și la recepția celui de-al 81-lea Grand Prix de la Monaco, care a avut loc joi, la Palatul Prințului din Monaco. 

Prințesa Charlene, prințul Albert și Charles Leclerc/ Profimedia
Prințesa Charlene, prințul Albert și Charles Leclerc/ Profimedia

Deși acum pare să fie într-o stare bună de sănătate, Prințesa Charlene a trecut prin dificultăți în ultimii ani. În 2020, a rămas blocată în Africa de Sud din cauza complicațiilor în urma mai multor intervenții chirurgicale pentru o infecție severă la urechi, nas și gât. După ce a fost transportată de urgență la spital, Palatul a emis o declarație asigurând că starea ei este sub control și monitorizată îndeaproape.

Ce spunea prințul Albert despre soția lui după ce s-a zvonit că divorțează

Prințul Albert a rupt tăcerea după zvonurile tot mai dese despre relația nu tocmai grozavă pe care ar avea-o cu prințesa Charlene și a descris-o pe soția sa ca fiind „emoționată și fericită”, pe fondul comentariilor că mariajul lor se clatină.

Citește și: S-a zvonit că divorțează, dar au fost surprinși cu zâmbetul pe buze. Prințesa Charlene, apariție răvășitoare alături de prințul Albert

Prințul în vârstă de 65 de ani a susținut că soția lui, în vârstă de 45 de ani, „împarte bucuria” unui proiect regal de restaurare a palatului în care frescele renascentiste italiene au fost readuse la viață după ce alți membri regali le-au acoperit cu vopsea.

Când a fost întrebat despre partenera sa de viață, de origine sud africană, el a spus: „Prințesa Charlene a fost încântată și fericită că am reușit să îndeplinim această muncă. Anul trecut, le-a arătat unora dintre oaspeții săi apartamentele de stat și i-a plăcut foarte mult să facă asta. Arată cât de mult îi pasă de proiect și dorința ei de a împărtăși bucuria familiei cu privire la aceste lucrări frumoase.”

Intrebarea zilei

Cum vă petreceți prima lună de vară?