Charlene și Albert de Monaco, alături de copiii lor
Actualitate

Charlene și Albert de Monaco, alături de copiii lor/ Getty Images

Prințul Albert, noi declarații despre relația cu Charlene de Monaco: ”Am fost rănit de zvonuri, anul trecut a fost un test pentru noi!”

Prințul Albert de Monaco a rupt tăcerea despre speculațiile care s-au făcut despre mariajul lui și al prințesei Charlene, precizând că a fost ”rănit de zvonurile vicioase” care au fost lansate în cele zece luni în care aceasta s-a aflat în Africa de Sud. De asemenea, el a mărturisit că este minunat să o aibă din nou acasă.

Prințesa Charlene de Monaco, în vârstă de 44 de ani, a început să-și reia atribuțiile regale după ce câteva luni s-a aflat într-un centru unde a primit îngrijiri medicale. Săptămâna trecută, ea a fost fotografiată alături de prințul Albert pentru prima dată de când presa franceză a susținut că primește zece milioane de euro pentru a participa la evenimente alături de soțul ei.

Citește și: Adevărul despre aparițiile publice ale prințesei Charlene de Monaco. Cum a convins-o prințul Albert să-i fie alături la evenimente

Acum, însă, prințul Albert de Monaco, în vârstă de 62 de ani, a declarat că timpul petrecut departe a fost un test pentru soția lui, însă au vorbit des, în ciuda distanței.

De asemenea, în cadrul unui interviu pentru Journal de Dimanche, Albert de Monaco a rupt tăcerea despre timpul petrecut la distanță de soția lui, care a fost blocată luni de zile în Africa de Sud: ”A fost un test pentru soția lui, care a suferit mult și a trecut prin momente dificile, departe de familie. A fost, de asemenea, un test și pentru mine și pentru copii. Ne-a lipsit mult. Și, evident, am fost răniți de zvonurile rău intenționate care au apărut.”, a explicat el, potrivit Daily Mail.

Citește și: Prințesa Charlene de Monaco, din nou în formă după ce s-a luptat luni de zile cu probleme de sănătate

Deși am fost departe unul de altul din cauza distanței, am vorbit des. Acum, Charlene s-a întors și este cel mai frumos lucru care s-ar fi putut întâmpla. E bine, putem să petrecem, în sfârșit, timp împreună. E o ușurare și o bucurie să fie alături de noi.”, a mai spus el.

Prințesa Charlene s-a întors de curând în Monaco

Înoarcerea prințesei Charlene în Monaco a fost confirmată la începutul lunii martie, după ce a petrecut aproape un an departe de familia ei în timp ce se lupta cu o infecție la urechi, nas și gât. Vestea a fost dată printr-un comunicat transmis de Palat, confirmând și „recuperarea încurajatoare” a acesteia. 

„În acord cu medicii ei şi în condiţiile în care convalescenţa sa este pe calea cea bună, Alteţele lor au convenit împreună ca prinţesa Charlene să poată să îşi continue de acum înainte convalescenţa în principat, alături de soţul ei şi de copiii lor. Prinţesa Charlene tocmai a revenit în Monaco. Următoarele săptămâni ar trebui să îi permită prinţesei să se însănătoşească complet şi să poată să îşi reia progresiv activităţile oficiale. Pentru a facilita vindecarea sa completă, are nevoie de calm şi linişte”, se arată în comunicat.

Citește și: Prințul Albert, noi declarații despre starea de sănătate a prințesei Charlene. Ce se întâmplă cu aceasta

Prințesa Charlene, în vârstă de 44 de ani, a fost internată într-un spital din apropiere de Monaco în luna noiembrie, soțul ei dezvăluind în decembrie că „se recuperează într-o manieră satisfăcătoare și liniștitoare”. Prințul Albert și copiii au vizitat-o ​​pe aceasta la unitatea de tratament în timpul sărbătorilor de Crăciun.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri