printul william, printul harry, regele charles
Actualitate

Prințul William, prințul Harry și regele Charles / Foto: Profimedia

Prințul Harry ar urma să aibă o întâlnire cu tatăl lui, regele Charles. Un apropiat a rupt tăcerea: „Este foarte entuziasmat!”

Prințul Harry ar urma să aibă o întâlnire cu tatăl său, regele Charles, aceasta fiind a doua oară când îl vede după ce a aflat că a fost diagnosticat cu cancer.

Ducele de Sussex, în vârstă de 39 de ani, va participa la ceremonia de la St Paul's Cathedral, care va marca aniversarea a zece ani de la înființarea Jocurilor Invictus. În același timp, regele Charles va participa la un alt eveniment în Londra, astfel că se va afla la doar trei kilometri de fiul lui.

Citește și: Meghan Markle și prințul Harry, criticați pentru că au lipsit de la comemorarea prințul Philip: ”E o palmă peste față pentru Regină!”

Prințul Charles și Harry
GALLIPOLI, TURKEY - APRIL 25: Prince Harry chats with Prince Charles, Prince of Wales during a visit to The Nek, a narrow stretch of ridge in the Anzac battlefield on the Gallipoli Peninsula, as part of commemorations marking the 100th anniversary of the Battle of Gallipoli on April 25, 2015 in Gallipoli,Turkey. Turkish and Allied powers representatives, as well as family members of those who served, are commemorating the 100th anniversary of the Gallipoli campaign with ceremonies at memorials across the Gallipoli Peninsula. The Gallipoli land campaign, in which a combined Allied force of British, French, Australian, New Zealand and Indian troops sought to occupy the Gallipoli Peninsula and the strategic Dardanelles Strait during World War I, began on April 25, 1915 against Turkish forces of the Ottoman Empire. The Allies, unable to advance more than a few kilometers, withdrew after eight months. The campaign cost the Allies approximately 50,000 killed and up to 200,000 wounded, the Ottomans approximately 85,000 killed and 160,000 wounded. (Photo by Niall Carson-Pool/Getty Images)

Potrivit unor surse citate de către jurnaliștii de la Daily Mail, Harry este foarte entuziasmat de întâlnirea cu tatăl lui, mai ales că a păstrat legătura cu acesta din luna februarie, de când a aflat că suferă de cancer.

Conform surselor respective, ambele evenimente ar urma să se termine în jurul orelor 18:00, iar cei doi ar uma să aibă o întâlnire.

Potrivit unei surse citate de The Sun, Harry consideră că este „o coincidență fericită” faptul că cei doi se vor afla la doar trei kilometri unul de celălalt.

Citește și: Ultimele cuvinte pe care prințul Philip i le-a spus prințului Charles. Cei doi au vorbit cu câteva ore înainte ca ducele să moară

„Este clar că este foarte dornic să-l vadă pe tatăl lui care continuă recuperarea după diagnosticul de cancer. Mulți oameni se așteaptă la o întâlnire între cei doi”, a precizat o sursă.

Totuși, prințul William va lipsi de la această întâlnire, el având alte angajamente în Cornwall și în insulele Scilly.

Ce spunea Harry după întâlnirea cu tatăl lui 

În februarie, după vizita făcută în Londra, ducele de Sussex, în vârstă de 39 de ani, a vorbit pentru prima dată despre starea de sănătate a tatălui tău, care a fost diagnosticat cu o formă de cancer. 

Citește și: Regina Camilla, despre cum se simte regele Charles, după ce a început tratamentul pentru cancer: "Extrem de bine în condițiile date"

Chiar dacă vizita lui în Londra a durat 24 de ore și a călătorit fără Meghan Markle și cei doi copii, Harry s-a arătat recunoscător pentru această șansă: „Umm, uite, îmi iubesc familia. Faptul că am avut posibilitatea să mă urc în avion și să merg să-l văd, să petrec puțin timp cu el, este foarte bine. Sunt recunoscător pentru asta”, a spus Harry, potrivit Daily Mail, când a fost întrebat de prezentatorul Will Reeve cum a fost vizita în UK.

Reeve, fiul actorului Superman, Christopher Reeve, care a fost paralizat în 1995, a spus: "Am descoperit de-a lungul anilor că o boală în familie poate avea un efect galvanizat sau un efect de unire. Este posibil în acest caz?"

Absolut. Da, sunt sigur. În toate aceste cazuri am văzut, de-a lungul timpului, puterea unității familiei. Cred că orice boală sau orice suferință aduce familia împreună”, a spus Harry.

Citește și: Întâlnirea dintre prințul Harry și Regele Charles a durat doar 30 de minute. Ultima dată când cei doi s-au văzut a fost la încoronare

Etichete: intalnire , harry , charles

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri