Printul Harry si fratele lui, William
Actualitate

Printul Harry si fratele lui, William / Profimedia Images

Prințul Harry, dezvăluire emoționantă cu o săptămână înainte de lansarea cărții sale: „Mi-aș dori să-mi recuperez tatăl și fratele”

Prințul Harry a acordat două interviuri înainte de lansarea cărții sale, care ar putea aduce noi tensiuni în familia regală. Ducele de Sussex a făcut noi mărturisiri despre familia sa, declarând că își dorește să-și „recupereze tatăl și fratele”. 

„Mi-aș dori să-mi recuperez tatăl, mi-aș dori să-mi recuperez fratele”, a declarat prințul Harry, referindu-se la regele Charles al III-lea și prințul moștenitor William, în interviuri acordate rețelei de televiziune ITV și postului american CBS News.

Citește și: Motivul pentru care prințul Harry și Meghan Markle nu vor rămâne fără titlurile regale, indiferent de ce vor spune despre rudele lor

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

În declarații făcute la CBS News, prințul Harry susține că a fost „trădat” cu „scurgeri de informații și povești împotriva mea și a soției mele” înainte de a se retrage din funcțiile regale. „Când ți se spune în ultimii șase ani «nu putem face o declarație pentru a vă proteja», dar o fac pentru alți membri ai familiei, se ajunge într-un moment în care tăcerea este trădare”, a spus prințul Harry. Prințul a adăugat că ei „nu au arătat absolut nicio dorință de împăcare”, deși nu a specificat la cine se referă.

ITV a transmis că interviul său acoperă relațiile personale ale prințului Harry și oferă „detalii neștiute până acum” despre moartea mamei sale Diana, prințesa de Wales. „Vreau o familie, nu o instituție. Ei cred că este mai bine să ne păstreze cumva ca răufăcători”, a spus prințul Harry.

Citește și: Prințul Harry spune că membrii familiei regale considerau hărţuirea lui Meghan de către tabloide un „ritual de trecere”

Ambele interviuri vor fi difuzate pe 8 ianuarie, cu două zile înainte ca volumul de memorii al prințului Harry, intitulat „Rezervă”, să fie publicat internațional. 

Anterior, în documentarul despre viața prințului Harry și a soției ale Meghan Markle, ducele de Sussex a spus, printre altele, că „a sacrificat totul” pentru a fi cu soția sa și l-a acuzat pe fratele lui că a țipat la el la discuțiile pe care le-au avut în 2020 referitoare la plecarea din Marea Britanie.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri