Prințul Harry în Africa/ Profimedia
Actualitate

Prințul Harry în Africa/ Profimedia

Prințul Harry, la un pas de moarte în timpul unei călătorii în Africa. Ducele a fost târât 20 de metri de un rinocer

Prințul Harry a fost la un pas să-și piardă viața într-una din călătoriile sale din Africa, atunci când a fost târât 20 de metri de un rinocer care nu fusese tranchilizat suficient. 

Ducele de Sussex a luat parte la un proiect care se baza pe conservarea animalelor pe cale de dispariție din Botswana, în anul 2015. În timpul vizitei, unde soțul lui Meghan Markle a stat două săptămâni, grupul s-a ocupat de capturarea animalelor sălbatice din Africa de Sud, pentru a le muta în Botswana, ca parte a unui proiect de conservare a speciei pe cale de dispariție. Unul dintre rinoceri nu a fost tranchilizat destul, atunci când Harry a încercat să-l controleze, iar animalul periculos s-a năpustit asupra prințului, târându-l 20 de metri, a relatat publicația My London

„Rinocerului i s-a administrat un tranchilizant și era amorțit, dar avea suficientă putere pentru a se ridica în picioare. Animalul l-a târât pe Harry, și pe bărbații care încercau să-l țină, în jur de 20 de metri”, a povestit Map Ives, în cartea lui Katie Nicholl, intitulată „Harry: Life, Loss, and Love”. 

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Citește și: Când s-au logodit, de fapt, prințul Harry și Meghan Markle. Ducii de Sussex au ascuns un detaliu inedit

Bărbatul a declarat că prințul Harry s-a amuzat de situație după ce reușit să imobilizeze rinocerul, declarând că ducele are „un simț al umorului dezvoltat”, deși a fost la un pas de moarte. 

Tensiunea dintre prințul Harry și rudele sale, departe de a se domoli

Lansarea cărții de memorii a prințului Harry este așteptată de oameni din toate colțurile lumii, însă acesta mai are de lucrat la ea, întrucât regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață la începutul lunii septembrie, motiv pentru care trebuie ducele de Sussex își dorește să modifice anumite capitole în care a vorbit despre regele Charles al II-lea, regina consoartă și prințul William și Kate Middleton.

Tom Bower, fost jurnalist al BBC și autor al cărții ”Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsors” susține că nu se știe ce se va întâmpla, căci Harry nu poate să modifice totul. 

Citește și: Motivul pentru care prințul Harry și Meghan Markle nu l-au adus pe fiul lor Archie la Balmoral. Regina s-a supărat cumplit

”Ducii de Sussex își doresc să vândă cartea asta. Oare vor face dezvăluiri mai neplăcute despre membrii familiei regale? Nu știu, dar cred că vor exista mai multe materiale despre cum au fost refuzați, iar această întârziere le va oferi timpul necesar pentru a se hotărî ce vor să facă.”, a mai spus scriitorul. 

Deși Harry și-ar dori, însă, să modifice anumite pasaje care îi pun într-o lumină nefavorabilă pe membrii familiei regale, Bower susține că e prea târziu pentru a se face corecturile de rigoare, în ciuda tuturor presiunilor care ar putea exista.

”Cred că toată lumea e conștientă că ducii de Sussex nu pot modifica această carte în niciun fel”, spune Bower legat de memoriile lui Harry.

Cartea de memorii a prințului Harry urma să fie lansată în luna noiembrie a acestui an, dar a fost amânată până anul viitor, deoarece se pare că prințul Harry și-ar dori să includă un capitol și despre funeraliile bunicii sale, regina Elisabeta, care a murit pe 8 septembrie, dar și să convingă editura și biograful său să schimbe pasaje.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?